OGROMNA SENZACIJA NA US OPENU! Cicipas posle drame ispao od malo poznatog tenisera!
Tanjug/Ap

Španski teniser Karlos Alkaraz napravio je, do sada, najveće iznenađenje na ovogodišnjem US openu. "Bejbi Nadal" je posle više od četiri sata igre pobedio velikog favorita Stefanosa Cicipasa sa 3:2 (6:3, 4:6, 7:6, 0:6, 7:6).

Nestvaran meč prepun preokreta i drame, sigurno najbolji koji je publika u Njujorku gledala od početka turnira. Alkaraz je uspeo da napravi ozbiljnu senzaciju i preko trećeg igrača na ATP listi prođe u osminu finala i odškine sebi vrata možda i polufinala.

OGROMNA SENZACIJA NA US OPENU! Cicipas posle drame ispao od malo poznatog tenisera!

Tanjug/Ap

 

Španac je odlično krenuo, poveo sa 1:0 u setovima, a onda odmah došao do brejka prednosti. Međutim, pad u njegovoj igri iskoristio je Cicipas i došao do izjednačenja.

Nije pao Karlos već je nastavio sa odličnom igrom, da bi u taj-brejku bio smireniji i poveo sa 2:1. U četvrtom setu Grk mu nije dao ni gem i tada je delovalo da je Cicipas uspeo da slomi otpor mladog Španca, ali...

Peti set otišao je u taj-brejk, a prvu šansu koristi Alkaraz i dovodi publiku do delirijuma. Naredni rival biće mu malo poznati Peter Gojovčik iz Nemačke.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading