KAKO TE NIJE SRAMOTA!? Busta tražio kaznu za Đokovića, a 2016. mu nije smetalo kada je sudija ukrao poen Srbinu (VIDEO)
EPA-EFE/RUNGROJ YONGRIT

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da osvoji bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je bolji od njega bio Pablo Karenjo Busta. 

Meč su obeležili i Novakovi izlivi emocija, pa je tako u jednom trenutku bacio reket u tribine.

Karenjo Busta je tražio da Novak bude kažnjen zbog toga, a zaboravio je da je i sam ćutao na nepravdu i to protiv drugog srpskog tenisera.

Naime, 2016. godine u drugom kolu US opena Karenjo Busta je igrao protiv Janka Tipsarevića. 

Taj meč dva puta je prekidan zbog kiše, ali je sve vodilo ka tome da će da slavi srpski teniser. Ipak, iako je imao velikih 2:0 Španac je krenuo da ga stiže,a ključni trenutak dogodio se u četvrftom setu.

Igrao se deseti gem, pri vođstvu Karenja Buste sa 5:4, sudija je oduzeo već dobijeni poen našem teniseru i onemogućio ga stigne do tri vezane brejk šanse.

Tipsarević je poslao jak smeč i bilo je jasno da Španac ne može da vrati tu lopticu u teren, pa je tako Janko počeo da se raduje i pre nekgo što je loptica zvanično pala u aut.

To je za sudiji bio razlog da Srbinu oduzme poen, a još ružnija slika bila je ta što se Pablo Karenjo Busta šetkao po terenu kao da se ništa ne dešava, iako je bilo i suviše očigledno da je Janko oštećen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading