ANA IVANOVIĆ PONOVO NA ROLAN GAROSU! Srpska teniserka se vratila na mesto uspeha, svi su u šoku! (FOTO)
EPA

 

Lepo je videti je ponovo.

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović (37) ponovo je na Rolan Garosu! Istina, nije došla da bi se takmičila i ponovo pokušala da osvoji najveću grend slem titulu u karijeri, ali su ljubitelji Otvorenog prvenstva Francuske imali prilike da je vide u Parizu.

Srpkinja je bila gošća Eurosportove emisije "Cube" u kojoj je analizirala posebno žensko finale i titulu koju je osvojila Čehinja Barbora Krejčikova koja je savladala Anastasiju Pavlučenkovu (2:1).

 

 

Pored toga Ana je komentarisala dešavanja na čitavom turniru, ali je gledaocima najinteresantija bila sama njega pojava na Rolan Garosu posle toliko godina, kao i partije Novaka Đokovića.

- Bio je to fenomenalan tenis i volim da ih gledam obojicu uvek. Novak je bio neverovatan u nekim razmenama i naterao me je da sedim na ivici stolice od napetosti. Bilo je prelepo videti koliko su željni takmičenja - kaže Ana Ivanović za "Eurosport" i nastavlja o GOAT (najbolji svih vremena) debati:

- Ovo je bio veoma važan meč za tu trku. Novak je umeo da spašava meč lopte i na US Openu i na Vimbldonu, a neke set lopte je i ovde spašavao. Takav tok meča, kada neko tako nešto radi, menja istoriju - rekla je Ana.

Sigurno da bi svi voleli da je opet vidimo na terenu, ali...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading