Invalidi Voždovac
youtube/Stimmen der Kurve
Invalidi Voždovac

youtube/Stimmen der Kurve

Invalidi Voždovac, Foto: youtube/Stimmen der Kurve

Prema pisanju beogradskih medija, dvojica navijača fudbalskog kluba Voždovac, Vuk Milović (18) i Ognjen Knežević (22), uhapšeni su pod sumnjom da su u nedelju uveče brutalno pretukli dvojicu mladića!

Tokom utakmice Voždovca i FK Torlak, pripadnici navijačke grupe "Invalidi" su brutalno pretukli M.M (16) i njegovog druga, a navodi se da Milovič i Knežević nisu jedini akteri ove tuče, a policija traga za ostalima.

Napad huligana se dogodio  za vreme utakmice koja se igrala na stadionu Torlaka u Kumodražu. Grupa maskiranih muškaraca napala je dvojicu šesnaestogodišnjaka motkama i brutalno ih pretukla. M. M. je zadobio teške telesne povrede.

- Sumnja se da je motiv prebijanja mladića raniji sukob oko navijačke zastave koja je ukradena grupi "Invalidi" tokom jedne utakmice - objašnjava neimenovani izvor.

Uhapšeni  Milović i Knežević su pripadnici navijačke grupe "Invalidi", dok su pretučeni huligani iz druge navijačke grupe "Nomadi".

Ovo je samo jedan u nizu sukoba koji traju još od devedestih godina na Voždovcu. M.M. (16) i dalje je u životnoj opasnosti, i kako se navodi, ima edem na mozgu i priključen je na respirator.