Miloš Teodosić
twitter/fersudeniz
Miloš Teodosić

Tanjug/Tanja Valić

Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić

* Obnovio je staru povredu još dok je igrao za Kliperse

* Situacija će biti nešto jasnija tokom dana

* Srbija je pobedila Litvaniju posle preokreta

Želja je bila tu, ali je falilo sportske sreće! Srpski plejmejker, Miloš Teodosić se povredio u pripremnoj utakmici Srbija - Litvanija koja je odigrana sinoć u beogradskoj Areni, a postoji mogućnost da će propustiti i Svetsko prvenstvo u Kini koje počinje 31. avgusta!

Bivši plej Los Anđeles Klipersa obnovio je staru povredu stopala pošto mu je dijagnostifikovana upala planetarne fascije, saznaje Mozzartsport.

Kakva bruka, deset godina služio reprezentaciji Srbije i za to dobije ŠIPKU! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 12:05 Oglasio se putem Instagrama Stefan Marković, Foto: profimedia * Trenutno igra za Virtus Bolonju koju trenira selektor Srbije * Pre toga je igrao za Himki i Zenit u Rusiji * Kao igrač se afirmisao u Hemofarmu Košarkaši Srbije su u vatrenoj atmosferi Arene uspeli da preokrenu meč u svoju korist i da trijumfuju nad Litvanijom 72:68.

Baš ova povreda je dva puta Teodosića sklanjala sa terena, tada je upravo ona okončala njegovu NBA karijeru, a sada je opet narušila njegovo sportsko zdravlje.

"Ludački šou Nikole koji je preuzeo odgovornost! Super je bilo kada su počeli da skandiraju njegovo ime!" (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:19 Hvalospevi na račun srpskog centra! Nikola Jokić, Foto: KSS * Prvi nastup Jokića za Srbiju još od finala Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru * Postigao je 13 poena protiv Litvanaca * Odabran je za člana prve petorke NBA lige Dočekasmo i to!

Sad je i zvanično, kapiten Srbije će propustiti Mundobasket u Kini!

Srpska reprezentacija će tako morati da se osloni na plejmejkerski tandem Stefan Jović - Vasilije Micić, a i Bogdan Bogdanović može da preuzme tu ulogu u timu!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića