Stefan Marković
profimedia
Stefan Marković

profimedia

Stefan Marković, Foto: profimedia

* Trenutno igra za Virtus Bolonju koju trenira selektor Srbije

* Pre toga je igrao za Himki i Zenit u Rusiji

* Kao igrač se afirmisao u Hemofarmu

Košarkaši Srbije su u vatrenoj atmosferi Arene uspeli da preokrenu meč u svoju korist i da trijumfuju nad Litvanijom 72:68.

Pred oko 18.000 navijača Jokić i drugovi su režirali preokret, a da je ispraćaj bio potpun pobrinule su se i VIP ličnosti koje su došli u velikom broju.

Teodosić ne ide na Svetsko prvenstvo?!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 12:26 - 11.08.2019. 12:51 Izgleda da je duža pauza uzela maha! Miloš Teodosić, Foto: Tanjug/Tanja Valić * Obnovio je staru povredu još dok je igrao za Kliperse * Situacija će biti nešto jasnija tokom dana * Srbija je pobedila Litvaniju posle preokreta Želja je bila tu, ali je falilo sportske sreće!

Tako da je zbog njih ispaštao Stefan Marković koji se odazivao na pozive selektora, koji je uvek stavljao tim ispred sebe i čija su zalaganja za državni grb neosporna.

"Ludački šou Nikole koji je preuzeo odgovornost! Super je bilo kada su počeli da skandiraju njegovo ime!" (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:19 Hvalospevi na račun srpskog centra! Nikola Jokić, Foto: KSS * Prvi nastup Jokića za Srbiju još od finala Olimpijskih igara u Rio De Žaneiru * Postigao je 13 poena protiv Litvanaca * Odabran je za člana prve petorke NBA lige Dočekasmo i to!

On se oglasio putem Instagrama gde je podelio "story" svojim pratiocima i u šali napisao:

"Deset godina i dobiješ šipku" - napisao je preko slike Marković.

Stefan Marković

Instagram/pefi31012

Stefan Marković, Foto: Instagram/pefi31012

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića