neverovatan potez Marjanovića
Twitter/Ene?!
neverovatan potez Marjanovića, Foto: Twitter/Ene?!

Boban Marjanović je jedan od najvećih gorostasa svetske košarke, ali je ujedno i pravi dobroćudni div. Videli smo da se "pocepao" i da izgleda kao Terminator, a na meču sa SAD-om smo se uverili u njegovu snagu, kao uostalom i Donovan Mičel.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekada najbolji početnik u NBA ligi je prilikom jednog napada pokušao da prođe pored našeg centra, koji kao da se vodio devizom ne može da prođe ni lopta ni čovek. Pokušao je da ukrade "živu loptu", ali se ni Amerikanac nije predavao.

Usledilo je otimanje oko te lopte, dok je Bobi dugim rukama bukvalno obgrlio Amerikanca. Sudije su sudile "mrtvu loptu", ali nakon toga je naš centar nonšalantno držao loptu kao da nije svestan da uz to drži i košarkaša od 97,5 kilograma koliko je bek šuter Jute imao na poslednjem merenju.

Obelodanio šta se dogodilo u svlačionici Srbije

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 17:15 Još jedan meč je ostao, dogovor traj Vladimir Lučić, Foto: Youtube/Sportskacentrala.com Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je posle pobede nad SAD rekao da je ekipi sad možda i teže. Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Ameriku i obezbedili priliku da se bore za peto mesto na Svetskom kupu.

Ovo je bila jedna od šarmantijih scena sa parketa, a zanimljivo da nije bilo nikakve zle krvi, prosto je ovo bila jedna spontana situacija koju su primetili mnogi navijači i postala je hit na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"

 

Komentari (1)

Kostadin

13.09.2019 06:22

Bobi je div. Samo ga treba forsirati sa većom minutažom.