Vladimir Lučić
Youtube/Sportskacentrala.com
Vladimir Lučić

Youtube/Sportskacentrala.com

Vladimir Lučić, Foto: Youtube/Sportskacentrala.com

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić je posle pobede nad SAD rekao da je ekipi sad možda i teže.

Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su savladali Ameriku i obezbedili priliku da se bore za peto mesto na Svetskom kupu.

"Ovo je bila utakmica bez nekog rezultatskog značaja, ali posle svega što se desilo u poslednjih četiri, pet dana hteli smo na pravi način da završimo sve ovo. Očekivali smo svi mi, a i vi, da ćemo se naći sa Amerikancima na samom kraju takmičenja, a ne u ovoj fazi, zato nam je možda i teže posle ove pobede, ali šta je tu je. Imamo još jednu utakmicu da završimo ovo takmičenje na pravi način", rekao je Lučić.

PROČITAJTE JOŠ:

On je istakao da se mora pogledati realnost i da se kaže da su SAD imale težak poraz u utakmici protiv Francuske.

"Iz tog razloga verovatno nisu bili u nekom pravom trenutku, što se i osetilo na početku utakmice. To ne umanjuje našu pobedu i želju da izgledamo bolje danas", naveo je Lučić.

Vladimir Lučić protiv Argentine

AP/Ng Han Guan

Vladimir Lučić protiv Argentine, Foto: AP/Ng Han Guan

Kako je rekao, ekipi je dosta teško posle svega što je očekivano i zacrtano na početku priprema.

Bjelica tek posle Amerike otvorio dušu pred kamerama! Opisao do detalja šta se događalo u timu Srbije pred eliminaciju

AUTOR: Srbija Danas/S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 16:51 Momke ne možemo ništa kriviti. Nemanja Bjelica, Foto: Youtube/Sportskacentrala.com Pobedom nad Sjedinjenim Američkim Državama u borbi od petog do osmog mesta, košarkaši Srbije uspeli su da na neki način speru gorak ukus posle eliminacije u četvrtfinalu od Argentine.

"Nismo izgledali najbolje, u stvari izgledali smo dosta dobro dok nije krenulo malo nizbrdo. Onda nismo imali timsku reakciju i da se vratimo iz toga. Sada je teško, ali to je sport, to je deo naših karijera i u prošlosti i u budućnosti, nadam se što manje. Glavu gore, idemo dalje. Dogovor iz svlačionice je da završimo ovo kako treba", zaključio je Lučić.

BONUS VIDEO:

Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"

 

Komentari (1)

Ratko

16.09.2019 22:32

Nikada necemo vise imati tako dobar tim i lagan prolaz do finala. Sanda loki smo dada propustili bracace se i pratiti nas sa krahovima na prbendtbima jos dugi niz godina. Jer ne iskoristiti ovu najlaksu sansu to sen mora platit na prvom slefecem velikom takmicenju!