Anastasija Klimko
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Nemačka medicina je najbolja na svetu, davno reče Bata Stojković putujući s Krstićima. Valjda zato što za sve imaju recept. Pa i za mladolikost, sudeći prema Lotaru Mateusu.

Anastasija Klimko i Lotar Mateus

Profimedia

 

Slavni fudbaler letuje po Mediteranu, i to s petom suprugom - bivšom!

Mateus i Anastasija Klimko su bili nekoliko dana na nama Srbima omiljenoj destinaciji Halkidikiju, odakle su se preselili na Ibicu. Odatle i stiže fotka koju je s pratiocima na Instagramu podelio 62-godišnji Nemac. I izazvao komentare na svoj račun:

„Zaista ludo kako Lotar izgleda s 62 godine! Stvarno odlično!“, „Lotar legenda, niko ne može da ga nadmaši“, „Lotar je sjajan, i sa 62 godine izgleda kao da ima 40. Kapa dole!“.

Recept je, očigledno, našao u društvu lepih žena, makar i bivše supruge, i mlađih od sebe. Ruska lepotica je od njega mlađa 27 godina! I njoj, izgleda, prija da bude s bivšim, pokazala je to ostavljanjem emotikona srca u komentaru na sliku sa španskog ostrva.

Pet brakova, četvoro dece

Mateusov prvi brak je bio sa zemljakinjom Silvijom (1981-1992), koja mu je rodila dve ćerke. Zatim se 1994. oženio švajcarskom manekenkom i TV voditeljkom Lolitom Moreno i s njom dobio sina. Razveli su se pet godina kasnije. Kad je trenirao Partizan, upoznao je Srpkinju Marijanu Kostić, s kojom je bio u braku od 2003. do početka 2009, mada su se razdvojili još 2007. Četvrta supruga mu je bila ukrajinska manekenka Kristina Lilijana Čudinova, s kojom je živeo najkraće - od decembra 2008. do januara 2010. Ruska manekenka Anastasija Klimko mu je u prvoj godini braka (2014) rodila sina, koji je imao sedam godina kad su se razveli.

Lotar i Anastasija, podsećanja radi, nisu u braku od leta 2021, posle sedam godina zajedničkog života. Imaju sina, koji je manekenki prvenac, a bivšem svetskom prvaku četvrto dete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading