TEŠKE REČI U PROGRAMU Svađa legendi pred kamerama, Mateus isprozivao Kana (VIDEO)
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Razlog svađe legendarnih fudbalera je odluka Bajerna da smeni Julijana Nagelsmana i angažuje Tomasa Tuhela. Mateus je isprozivao direktora Bavaraca zbog ponašanja čelnika kluba. On je u jednoj kolumni kritikovao klub zbog "curenja" informacija, jer je italijanski novinar Fabricio Romano prvi objavio da će Nagelsman dobiti otkaz.  

- Katastrofa je to što se desilo sa Julijanom, već smo naglasili više puta da to nije procurelo iz kluba, sami sebi bismo pucali u noge da smo to uradili. Prvo smo javili Nagelsmanu, bila je teška situacija - rekao je Kan.

JAKO JE TEŠKO PROTIV ZVEZDE Trener Mege pred duel sa crveno-belima: Želimo da nastavimo sa odličnim igrama

Mateus je u kolumni istakao da čelnici kluba gaze preko slogana "Mia san Mia" koji bi u slobodnom prevodu glasio "mi smo oni koji jesmo".

- Neću da vodim lični rat sa tobom ovde, možeš da me pozoveš u bilo kom momentu i razgovaraćemo. Stvari su se promenile, na drugačiji način vodite klub - poručio je Lotar. 

Kako su mediji objavili čelnici Bavaraca su se prvo dogovorili sa Tuhelom, pa tek onda obavestili Nagelsmana koji je za to saznao iz medija. 

- Možda vama to u teoriji zvuči da je trebalo, ali stvari drugačije funkcionišu. Dokle god nemate potvrdu trenera, ne možete da donosite odluke, čekali smo da situacija bude jasna. Nagelsman je u tom momentu bio na odmoru i nije mogao da dođe u prostorije kluba - odgovorio je Kan i dodao da nije hteo preko telefona Nagelsmanu da saopšti da je dobio otkaz.

- To nije moj stil. Nikome ne govorim preko telefona da želim da raskinem suradnju sa njim.

Mateus je za kraj poentirao:

- Oliver Kan laže. Želi da skrene pažnju sa svojih problema, pa napada mene, spreman sam bio za to. Kažem ono što vidim i što osećam. Hronološki redosled, onaj koji je Kan opisao, ne odgovara pravim dešavanjima - zaključio je Mateus.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading