NEĆU DEDICU DA ME HRANI PARAMA Atraktivna Beba poslala jaku poruku i izazvala lavinu komentara (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Sanja Beba Kružević, portparolka FK Vojvodina, od nedavno može da se pohvali da je na društvenoj mreži Instagram "prati" više od 100.000 ljudi.

Sanja je javnosti postala poznatija kada se našla u centru pažnje posle konferencije za medije na kojoj je bila sa tadašnjim trenerom "Stare dame" iz Novog Sada, Nenadom Lalatovićem.

Vrelim izdanjima i objavama vremenom je skupila veliki broj pratilaca, a to je iskoristila kako bi se obratila, pre svega ženama, do kojih je stigla njena poruka.

- Ceo život su me učili da se borim za sebe. Kada sam htela na more sa drugaricom sa 14 godina - išla sam da radim na pumpi kako bih zaradila za to more. Hvala mojim roditeljima na tome! Naučili su me od malena da poštujem novac i rad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa)

Naučena sam da sve radim sama, da se oslanjam samo na sebe i eventualno moje sestre (hehe). Meni nikad nije bila želja da se udam, u nekoj tamo venčanici, već da zarađujem dobro, da mogu da proputujem svet, da postignem sve svojim trudom i radom, a ne da mi neki dekica daje pare.

Veoma jednostavno, koliko se trudite - toliko imate. Koliko se ulažete, toliko vam se vrati.

Ne podnosim žaljakanja na nepravdu života, što danas velika većina ljudi radi, a ne preuzima ništa da to i promeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa)

Danas čovek, a pogotovo žena, može sve i jedno veliko BRAVO za sve samostalne, jake, sposobne žene koje se ne oslanjaju na muškarce.

Pukla me inspiracija dok razmišljam gde sam bila pre 5 godina, a gde sad, i gde ću tek za 5 biti - poručila je Sanja Kružević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (2)

Loading
ha

09.11.2022 07:35

ma bitno da si ti zadovoljna (ako si), ali to sto tebe zadovoljava neznaci da ce jos nekog, novac nije sreca, u svakom slucaju svako ima pravo na svoje misljenje.

Fan klub Sanje Bredso

09.11.2022 17:25

Predivna, jaka, moderna, ostvarena zena.