SKANDAL POTRESA PREMIJER LIGU! As šampiona koristio usluge "DOMINO DAME"! (FOTO)
Printscreen

Fudbaleri Mančester sitija nedavno su deklasirali Lids sa 7:0 u utakmici Premijer lige, a taj meč imao je i "treće poluvreme" za jednog igrača "građana".

Naime, popularna "domino dama" Esti okačila je na "TikTok" izazovnu fotografiju u kojoj pozira u dresu Mančester Sitija. Prema njenim rečima imala je klijenta koji je bio upravo deo te ubedljive pobede. 

- Kad pobedi 7:0, pa odmah dođe kod mene - napisala je ona, a tamošnji mediji još uvek nisu uspeli da saznaju o kom fudbaleru se radi.

 

 

Još uvek se ne zna o kome je tačno reč. Zna se samo onoliko koliko je Esti želela da otkrije, a otkrila je jako malo, ističući da njen klijent vozi automobil od 150.000 funti, što može biti maltene bilo ko od fudbalera "građana", te ta konstatacija nije mnogo pomogla engleskim medijima.

 

 

Ipak, jedna stvar je ostrvskim novinarima zapala za oko, a to je da u narednom meču "građana" protiv Njuksala u timu nije bilo Džeka Griliša i Fila Fodena. Zbog toga se sumnja da je jedan od njih dvojice bio taj misteriozni posetilac atraktivne "domino dame". 

 

 

Ona je u prostoru u kojem drži "seanse" pozirala u dresu Mančester Sitija, da bi kasnije pozirala u crvenom kostimu "deda mraza", koji je u bojama najvećeg rivala "građana", Mančester Junajteda, uz konstataciju da klijent kod nje dolazi na "teatar snova", koji je inače nadimak za stadion Old Traford.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading