SA CVETOM I U POTPUNOJ TIŠINI Navijači Partizana neće navijati u prvom poluvremenu zbog masakra na Vračaru
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

Uoči četvrtog meča Partizana i Real Madrida u Areni, navijači crno-belih najavili su da neće biti organizovanog navijanja u prvom poluvremenu, a pružiće se podrška porodicama stradalih u masakru na Vračaru.

- Grobari, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja. 

Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnost utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je  u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet.

BIĆE OVO MEČ NA NOŽ Partizan i Real očekuje "rovovska borba", ovo je dokaz

SA CVETOM I U POTPUNOJ TIŠINI Navijači Partizana neće navijati u prvom poluvremenu zbog masakra na Vračaru

Printscreen

 

Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan! - piše u saopštenju koje je objavljeno na Instagramu.

Crno-beli vode sa 2:1 u seriji i fali im jedna pobeda kako bi otišli na fajnal-for. U suprotnom, igraće se i peta utakmica, ali u Madridu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading