SNEG OKOVAO SRBIJU Moguće odlaganje utakmice Partizana i Voždovca u Humskoj
Foto: Promo/FK Partizan

Sneg koji je pao napravio je brojne probleme širom Srbije u saobraćaju, ali je uticao i na sport. Tako je čitavo kolo Prve lige Srbije odloženo zbog obilnih snežnih padavina, a pod znakom pitanja su i utakmice najvišeg ranga poput one koja je zakazana za danas u Kruševcu, jer mnogi stadioni nemaju potrebnu infrastrukturu u vidu grejača i opreme za uklanjanje snega.

Utakmica koja je pod znakom pitanja je i ona koju u Humskoj treba da odigraju Partizan i Voždovac od 16.30. Partizan je medijima dostavio zvaničan odgovor kada je u pitanju upit o odigravanju utakmice, a kako se navodi iz Humske, grejači su uključeni, ali vremenske prilike otežavaju situaciju, naročito što se padavine očekuju i u nastavku dana i tokom noći, što otežava potencijalno odigravanje meča. 

NIKAD NE ODUSTAJ Mogao je da ostane bez noge, a sada je dobio novi ugovor sa Junajtedom

- Budući da nam šaljete pitanja u vezi sa odigravanjem sutrašnje utakmice 29. kola Superlige Srbije, a u vezi sa trenutnim lošim vremenskim uslovima, želimo da vas informišemo da je klub u stalnom kontaktu sa Zajednicom Superlige Srbije i da činimo sve sa naše strane da se utakmica sutra odigra.

- Nažalost, na ruku nam ne ide vremenska prognoza koja najavljuje nastavak padavina i u toku dana i noći, a samim tim i otežava odigravanje iste. Grejači na stadionu „Partizan” su u funkciji. S tim u vezi, današnja konferencija za medije se održava, kako je i zakazana, od 15 časova - navodi se u objavi Partizana.

Meč između Partizana i Voždovca zakazan je za sredu u 16.30.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading