KRIVICU "SVALITE" NA MENE Petrić brani igrače nakon eliminacije iz Evrope
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

 

Nismo bili dovoljno dobri da prođemo. Do penala i malo posle smo dominirali, imali neku igru, šanse koje smo morali da iskoristimo“, rekao je trener fudbalera Partizana Gordan Petrić posle poraza od Šerifa (3:1) i eliminacije iz Lige konferencija.

- Primili smo gol na kraju prvog poluvremena, pa na početku drugog. Grešili smo u tehničkim stvarima. I to je to. Govorio sam da Šerif kao ekipa može da bude nezgodan, što se i pokazalo. Mi se okrećemo utakmici u nedelju, čeka nas Radnički iz Kragujevca, nadam se da će igrači da se oporave i što pre ovo da zaborave - izjavio je Petrić na konferenciji za medije i dodao da je on traj na koga bi trebalo "svaliti" krivicu, a nikako ne na igrače.

Kapiten Slobodan Urošević istakao je da su crno-beli na evropskom nivou ponovo skupo platili greške.

- Kada na našem stadionu primimo lake golove, to ne može ništa dobro da nam donese. Mi igrači moramo da se zapitamo neke stvari. Nosimo ovaj dres i moramo u svakom trenutku da odgovorimo kako treba. Nismo stali posle primljenog gola, želeli jesmo, ali nešto nam je nedostajalo da preokrenemo utakmicu - poručio je Urošević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bez Komentara

24.02.2023 04:54

Svaki komentar suvisan. Ziv ti nama bio Petronja.