PROBLEMI ZA PETRIĆA Partizan značajno oslabljen pred prolećni deo sezone
FK Partizan

Loša vest u Humskoj! Kapiten Partizana Slobodan Urošević neće biti na raspolaganju treneru Gordanu Petriću i saigračima u prvim mečevima nastavka sezone, najpre u Superligi protiv Napretka u Kruševcu, kao i u prvom meču Ligi konferencija sa Šerifom iz Tiraspolja, jer je u oba takmičenja suspendovan zbog žutih kartona. 

Iskusni defanzivac će danas biti starter u prijateljskoj utakmici sa Univerzitateom 1938 iz Krajove, ali u sledećim proverama stručni štab će verovatno tražiti zamenu, po svoj prilici u liku Zlatana Šehovića, da bi dueli sa Kruševljanima i Moldavcima bili spremno dočekani.

ŠOKANTNA VEST Partizani hoće nekadašnjeg bisera Crvene zvezde

Levi bek "parnog valjka" je četvrti žuti karton u Superligi dobio u poslednjem meču jesenjeg dela sezone protiv Novog Pazara kod kuće (1:0), dok je u Ligi konferencija zaradio suspenziju u nadoknadi utakmice sa češkom ekipom Slovačko, ponovo u Humskoj, a ta utakmica je direktno odlučivala o plasmanu u eliminacionu fazu Lige konferencija. 

Ne treba govoriti koliko će izostanak Uroševića remetiti planove stručnog štaba, a obzirom na to da je sjajnim partijama bio među najboljim pojedincima u timu Partizana tokom jesenje sezone. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading