PRVO POJAČANJE U HUMSKOJ Napustio crno-bele, promenio dva kluba, a sad se vraća u Partizan?
aloonline.me

Partizan zaostaje čak deset bodova na pauzi između sezona, a zbog toga trener Gordan Petrić očekuje pojačanja uz pomoć kojih će moći da "izazove" Crvenu zvezdu, odnosno koji će im dobro doći i u evropskim obavezama tokom proleća. Kao i obično kada su srpski klubovi u pitanju, prvo se okreću brojevi "povratnika", tako da "Sportski žurnal" prenosi da bi prvo zimsko pojačanje u Humskoj mogao da bude bivši igrač crno-belih.

U pitanju je crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić, koji je ostavio dubok trag igrajući kod Sava Miloševića, potom i Aleksandra Stanojevića, da bi iznenada zimus napustio klub. 

"VEČITI" RIVAL SE POKLONIO MIHI Čelnici Partizana se upisali u knjigu žalosti, Petrić na komemoraciji Mihajloviću

U međuvremenu je promenio dva kluba - njegova misija u Zaglembju je trajala samo do sredine jula, dok se još kraće zadržao u Dabi el Fudžejdži, klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Nezvanično, napustio ih je zbog privatnih razloga, a radije bi igrao bliže porodici, ko zna možda i ponovo u Beogradu.

Interesantno je da je dobro poznat i Gordanu Petriću, pošto je bio u Partizanu tokom 2018. godine, dok je klub vodio Zoran Mirković. Od tada je za crno-bele nastupio na čak 133 utakmice i doprineo je sa 12 golova i devet asistencija. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Bane

20.12.2022 15:18

Partizan tako dobro radi neke stvari kao mehaničar kada menja ulje,izbaci istroseno pa ubaci izrabljeno ulje.

Kol

20.12.2022 20:50

To nije neko pojaca je skuplja ono sto niko nece.