DRAMA U BAČKOJ TOPOLI PRIPALA CRNO-BELIMA Partizan posle preokreta savladao TSC (VIDEO)
FK Partizan

Kakav meč u Bačkoj Topoli! Ekipa TSC-a pokazala je zašto se nalazi na trećoj poziciji i zašto im mnogi već sada predviđaju da bi mogli da zaigraju u Evropi naredne sezone.

Ako ne bolji onda sigurno ravnopravan rival su bili domaći na svom stadionu protiv vicešampiona Srbije, ali na kraju nisu uspeli da sačuvaju bod i izbegnu drugi poraz ove sezone.

DRAMA U BAČKOJ TOPOLI PRIPALA CRNO-BELIMA Partizan posle preokreta savladao TSC (VIDEO)

FK Partizan

 

Sjajno je počelo po domaće jer je Ratkov već u 2. minutu pogodio za prednost, a onda je TSC tražio i penal nakon neopreznosti Saničanina, ali se sudija nije oglasio.

Partizan nije izgledao ubedljivo u prvom delu igre, a onda je Bibras Natho uzeo stvari u svoje ruke i pogodio u 42. minutu za izjednačenje. Drugi deo igre počeo je mnogo slabije na obe strane, da bi u 70. pogodak Saničanina pokrenuo lavinu.

DRAMA U BAČKOJ TOPOLI PRIPALA CRNO-BELIMA Partizan posle preokreta savladao TSC (VIDEO)

FK Partizan

 

U 80. bilo je 2:2 kada je Mirčevski vratio domaćina u igru, a onda Slobodan Urošević pogodio direktno iz slobodnog udarca. TSC ja imao još dve prilike za izjednačenje, ali lopta nije htela u gol.

TSC sada čeka mali odmor, pa okršaj sa Radničkim iz Niša, dok će Partizan u četvrtak dočekati Mladost.

TSC - PARTIZAN 2:3 (1:1)

Ratkov u 2. minutu, Mirčevski u 80. minutu za TSC - Natho u 42. minutu, Saničanin u 70. minutu, Urošević u 86. minutu za Partizan

Stadion: TSC arena, Sudija: Aleksandar Živković

TSC: V. Ilić – Cvetković, Antonić, Stojić, Petrović – Stojković, L. Ilić, Kuveljić, Jovanović – Đakovac – Ratkov.

PARTIZAN: Popović – Ilić, Vujačić, Saničanin – Živković, Fejsa, Natho, Urošević – Pantić (od 46. Baždar), Dijabate – Rikardo.

KRAJ!

90. minut - Još četiri minuta nadoknade.

86. minut - GOOOL! Urošević pogađa iz slobodnog udarca. Partizan ponovo vodi!

80. minut - GOOOOL! Mirčevski! Makedonac donosi izjednačenje domaćinu!

79. minut - Tražio je Partizan faul na nekih 20 metara od gola, sudija je pokazao da se igra dalje, a Natho i Uroešević nisu mogli da se pomire sa tom odlukom pa su zbog prigovora dobili po žuti karton.

70. minut - GOOOOL! Saničanin donosi preokret Partizanu! Štoper crno-belih se najbolje snašao posle gužve i poslao loptu u mrežu!

64. minut - Šansa za Baždara koji je šutirao sa 18 metara, ali preko gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Promena u Partizanu, umesto Pantića u igri je Baždar.

POLUVREME!

44. minut - Vukao je Danilo Pantić dugo Petrovića za dres i na kraju dobio žuti karton.

42. minut - GOOOOL! Natho! Prva prava šansa i odmah gol! Vezista Partizana je odlično šutirao sa nekih 15 metara i poslao loptu iza leđa mladog Ilića.

34. minut - Prva kakva, takva prilika za Partizan. Dijabate je pronašao prostor za udarac, ali je on završio daleko pored gola.

20. minut - Ništa konkretno se ne dešava na terenu nakon gola TSC-a na startu meča. Za sada domaćin konkretniji.

2. minut  - GOOOL! Ratkov! Prvo je Đakovac obišao golmana Popovića, onda zakomplikovao, ali pronašao Ratkova koji pogađa mrežu!

19.30 - Utakmica je počela!

19.00 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije između TSC-a i Partizana. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Bačke Topole.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading