PARTIZAN IDE NA TEŠKO GOSTOVANJE Crno-beli gostuju ekipi koja im je "otkinula" bodove ove sezone, Petrić: Moraćemo da se namučimo
FK Partizan

 

Fudbaleri Partizana sutra gostuju TSC-u u Bačkoj Topoli, a trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da njegov tim sutra očekuje još jedna evropska utakmica.


- Sam ambijent na stadionu je evropski. TSC nije izgubio prethodnih 12 utakmica. Moraćemo dobro da se namučimo, da uradimo par domaćih zadataka. Potrošili smo dosta energije u prethodne dve-tri nedelje i to se vidi po igračima. Na stručnom štabu je da sastavi najbolji tim, koji će sutra izaći na teren i uzeti bodove - istakao je Petrić.

Dodao je da ga ne brinu prethodni dueli TSC-a i Partizana.

- Ne brine me što nam je TSC u prošloj utakmici uzeo bodove. Igrači su van tog filma. Vrlo je bitno da mi danas na treningu sagledamo sa kojim timom raspolažemo. Filipović i Belić neće igrati. Moramo da napravimo neke rokade. Sa kakvom god postavom da igra TSC, njih će na terenu biti 11 isto koliko i nas. Ne vidim gde mogu da nas iznenade - zaključio je trener Partizana.

Utakmica 18. kola Superlige Srbije između TSC-a i Partizana je na programu sutra od 19:30 časova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading