MOGU SUTRA DA ODEM, DA NE BUDEM TRENER Petrić izjavom ponovo podigao veliku prašinu
FK Partizan

Partizan je na domaćem terenu u poslednjem kolu Grupe D remizirao sa Slovackom rezultatom 1:1.

Crno-beli su obezbedili proleće u Evropi, ali s obzirom da su Keln i Nica odigrali 2:2 pobedom nad Slovackom došli bi do prvog mesta.

Nisu uspeli da to učine i evo šta ima da kaže trener ekipe Gordan Petrić.

- Nema šta da kažem, momci su ispunili plan koji smo zacrtali kada smo dobili grupu i ja im čestitam. Mogli smo i do 3 boda pa smo videli kvalitet protivnika i bila je teška napeta i nervozna utakmica. Mogli smo i mi i oni da iskoriste šanse i realan je rezultat 1:1 - rekao je Petrić za Arenusport.

Očekivala se pobeda, ali...

FK Partizan

 

 

- Gde je bio problem to je za analizu, teško je stvoriti prostor protiv Čeha, imali smo šanse da zatvorimo utakmicu i to se nije desilo, ali generalno nismo imali tečnu igru kao na nekim utakmicama. Da li zbog nervoze i utakmice koja rešava evropsko proleće, ali ja sam rekao da nismo imali prostora da imamo akcije i kombinatoriku našu pa smo drugi i imamo 3 meča u prvenstvu pa momcid a se odmaraju.

Da li je Petrić zadovoljan?

Ma ja sam zadovoljan sa momcima i mogu sutra da odem i ne budem trener više. nemam šta da im prigovorim, zadovoljan sam. Ja sam takav kakav jesam, takav sam bio i kao igrač, a sad da skačem od sreće to ne ide - naveo je Petrić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading