JSD PARTIZAN PROSLAVIO 77. ROĐENDAN Ostoja Mijailović nagradio najbolje i zahvalio se Zvezdi i Vojvodini na čestitkama
Foto: Vladimir Marković/Alo

 

Legende kluba iz Humske, proslavljeni asovi, visoki funkcioneri, treneri...došli su da čestitaju crno-beloj porodici i predsedniku JSD Ostoji Mijailoviću 77. rođendan i požele im sve najlepše u budućnosti. Za najbolju mušku ekipu izabrani su ragbisti, a među damama je to streljački klub.

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović izabrana je za najbolju sportistkinju Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, dok su u muškoj konkurenciji najbolji veslači Miloš Vasić i Martin Mačković.

Na svečanosti su viđeni: predsednik KSS Predrag Danilović, bivši i sadašnji treneri crno-belih, Duško Vujošević i Željko Obradović, nekadašnji predsednik fudbalskog kluba Dragan Đurić, potom, slavni asovi Zoran Stevanović i Zoran Savić...

Foto: Vladimir Marković/Alo

 

- Nemam običaj da pišem govore, uglavnom govorim ono što mi padne na pamet i ono što mi je na srcu. Želim da se zahvalim klubovima koji su mi dali podršku da postanem predsednik SD Partizana, velika je čast ovde biti pred vama i celokupnog kolektiva Partizana. Hvala svim Partizanovcima, hvala svim klubovima, hvala i onima koji danas nisu tu i moram da im poručim da su oni naša porodica i da smo mi svi zajedno jedan Partizan, jer nemamo dva Partizana.

Čestitao je Mijailović dobitnicima nagrada.

- Mi smo se oko ove ideje skupili kako bi se odužili našim predacima koji su nam ostavili najtrofeniji Partizan i da se odužimo našoj deci i budućim pokolenjima ostavimo SD koje će biti uspešno. Današnjim dobitnicima nagrada čestitam, a te nagrade bi trebalo da budu motiv svima nama da budemo uvek više i naš Partizan da bude jači.

Foto: Vladimir Marković/Alo

 

On se zahvalio i na čestitkama Crvene zvezde i Vojvodine.

- Hvala svim gostima koji su danas ovde i koji ne navijaju za Partizan, ali došli su da nam daju podršku. Želim da se zahvalim i našem najvećem rivalu, SD Crvena zvezda koji nam je uputio iskrenu čestitku. Mi jesmo rivali, ali smo i građani ove naše lepe Srbije i moramo da se poštujemo. Takođe, zahvalnost SD Vojvodina koji nam je takođe čestitao današnji praznik. Mi koji smo se prihvatili ovih odgovornih funkcija moramo da ih savesno radimo i uvek u interesu Partizana. Živeo Partizan - kazao je Mijailović.

Svi košarkaši iz aktuelnog rostera Partizana su se, takođe, pojavili. Svečasnost su prisustvom uveličali: Kevin Panter, Zek Ledej, Balša Koprivica, Dante Egzum...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading