LUTOVAC O IGRAMA CRNO-BELIH Partizan mora da ima spremnih 18 igrača
FK Partizan

Partizan je sinoć na svom terenu pobedio lučansku Mladost 6:0 u 11. kolu Superlige Srbije. On je postigao jedan gol na meču sa Lučancima.

-Izuzetno mi je drago što smo izašli iz krize koju smo imali na početku sezone, što se potvrđujemo iz utakmice u utakmicu i što smo počeli da dajemo dosta golova. Sve to malo podseća na prethodnu sezonu, vratilo se samopouzdanje. Drago mi je što sam se vratio, što sam zdrav i što mogu da pomognem stručnom štabu i ekipi, a golovi i asistencije su samo plus na sve što radim i što radimo kao ekipa - rekao je Lutovac, preneo je danas zvanični sajt Partizana.

ODLAGANJE MEČA Utakmica Arsenal - PSV se pomera zbog sahrane kraljice Elizabete II


On je istakao da Partizan mora uvek da ima 18 spremnih igrača.

-Mi smo Partizan, a Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku i raduje sve nas to što šef i stručni štab mogu da računaju na sve nas i što i oni koji su mlađi postižu golove. To je jedan veliki plus za sve nas, za Partizan. Mi smo svi deca Partizana, tako da nas to raduje - dodao je Lutovac.

Partizan će u četvrtak na svom terenu igrati sa Nicom u drugom kolu grupe D Lige konferencija protiv Nice.

-To smo hteli na početku sezone - da igramo četvrtak – nedelja i nemamo prava da kažemo da smo umorni. Jedva čekamo tu utakmicu. Hoćemo da se nadigravamo sa svim, da pokažemo svima koliko vredimo i nadam se dobro rezultatu. Pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, jer nam stvarno mnogo znači kad su tu - zaključio je Lutovac. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading