SINE, TI ĆEŠ ZA NAS UVEK BITI JUNAK Reporter Alo! na večitom derbiju sa porodicom Partizanovog Afrikanca (VIDEO)
D.J.B

Još dugo će Partizanov golgeter Rikardo Gomeš žaliti za propuštenom šansom iz 72. minuta utakmice sa Crvenom zvezdom (1:1).

Mogao je najbolji strelac crno-belih da postane superheroj 168. večitog derbija da nije promašio čist zicer posle neočekivanog poklona koji mu je uručio Seku Sanogo.

D.J.B

 

Reporter Alo! se baš u tom trenutku našao u društvu brojne familije Gomeš koja je, u crno-belim dresovima sa brojem 11 na leđima, meč pratila iz lože stadiona u Humskoj.

Majka Manuela koja je uz nekoliko avionskih presedanja, preko Lisabona i Frankfurta stigla sa Zelenortskih ostrva (mala afrička država na arhipelagu u severnom delu Atlanskog okeana) u Beograd, čitav derbi je odgledala na nogama.

- Uh, baš je stresan ovaj fudbal. Ne smem ni da zamislim kako mi se sin oseća posle onakve prilike za gol. Ali on će za mene uvek biti junak, ponos naše porodice. Prvi put sam u Beogradu, na večitom derbiju. Ovako nešto nisam videla u životu. Uzela sam odmor i ne žalim što sam prešla toliki put. Zbog mog Rikarda bih išla i na kraj sveta - rekla nam je gospođa Gomeš.

D.J.B

 

I dok je Rikardov četvorogodišnji sin Lukaš prespavao celu utakmicu, supruga Partizanovog napadača nam je rukama pokazivala kako je preživela promašaj utakmice.

- Sva se tresem! Tako je bio blizu cilja. Ali, šta da se radi, tu smo da ga utešimo. Svi zajedno uživamo u Beogradu, u Srbiji, a večiti derbi je nešto posebno. Drago mi je što ga "grobari" obožavaju, biće prilika da zajedno slavimo - uz osmeh će Katija.

D.J.B

 

I Rikardova sestra Lia nam se na kraju poverila:

- Davaće moj brat još puno golova za Partizan!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading