PARTIZAN MENJA TRENERA Stolica pred ostavkom, menja ga legenda crno-belih
Alo!/Marko Metlaš

Nakon trećeg neuspeha u četiri odigrana kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, dva remija i poraza, uprava Partizana spremna je da se zahvali treneru Iliji Stolici i pronađe novo rešenje.

Kako piše "Mozzartsport", otkaz za nekadašnjeg stratega Olimpije iz Ljubljane je već spreman i vrlo je moguće da će u narednih 48 sati sve biti potvrđeno.

PARTIZAN MENJA TRENERA Stolica pred ostavkom, menja ga legenda crno-belih

EPA

 

Kao potencijalne zamene za Stolicu pominju se dva čuvena nekadašnja fudbalera Partizana i reprezentativci naše zemlje - Igor Duljaj i Albert Nađ.

Duljaj je bio u stručnom štabu Partizana tokom ere Aleksandra Stanojevića, dok je Nađ već radio kao trener Teleoptika, tako da im nije stran posao u Humskoj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Partizanovac

30.07.2022 21:03

Ni Murinjo i Klop zajedno,ne mogu pored ove uprave i lopova,da dignu moral ovim momcima. Ja jesam Partizanovac, ali moram na žalost da priznam da je Zvezda INSTITUCIJA za nas.

tomi

30.07.2022 21:39

Grobari ne shvataju,da nemaju kadar za trenera iz svojih redova!Sve su to nazovi Strucnjaci".Naj blam je bio nesposobni Savo!On glup vise nego ceo sastav !

Istina

30.07.2022 22:34

A ko će sad da nadoknadi još jednu izgubljenu titulu ? Samo će da ode i nikom ništa. Morao bi da mi nekako nadoknadi sve što je upropastio. Ne samo da ne bi dobio ni dinara već bi mu tražio da nadoknadi i štetu koju je počinio klubu. Pa na šta to liči više.

Miki

30.07.2022 23:05

Partizan ne treba da menja trenera nego igrače. Oni nisu u stanju da sprovedu u delo zamisao trenera. Tačka.