SADA JE OTKRIVENO Evo šta je Stolica rekao igračima u svlačionici posle debakla u Pazaru
Alo, Marko Metlaš

 

Crno-belima je presudio Miloš Mijić sa "bele tačke" u 21. minutu, dok je Novom Pazaru ovo bio prvi trijumf i prvi gol u novoj sezoni Superlige Srbije. 

Trener Partizana Ilija Stolica izjavio je posle utakmice da ne razmišlja o porazu, kao i da bi to bio kukavički čin.

Šef struke Parnog valjka otkrio je na konferenciji šta je rekao igračima u svlačionici, apostrofirajući da moraju da se trgnu, da niko drugi neće da im pomogne i da ovo ne sme da se dešava klubu blistave tradicije.

- Čestitam Novom Pazaru i mom dragom kolegi Gaćinoviću na pobedi. Jasno je da su taj crveni karton i penal prelomili utakmicu. Nažalost, Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici, posle toga smo sve da postignemo gol i okrenemo utakmicu, dominirali smo sa igračem manje, izvlačili maksimume iz nekih situacija, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol, mislim da bismo onda mogli da okrenemo utakmicu - istakao je Stolica. 

PRED DOLAZAK NA "MARAKANU" Jermeni poslali poruku crveno-belima na ćirilici (FOTO)

Potom je komentarisao detalje iz svlačionice, kao i ono što čeka tim iz Humske.

- Nažalost, za nas je ovo jako loš start prvenstva i upravo ono što sam rekao sada igračima u svlačionici, sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Ovo je nedopustivo i ovo ne sme da se dešava Partizanu. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub. Postoje stvari koje mi unutar svlačionice moramo da rešavamo i postoje stvari koje nisu dobre, sa nekim stvarima smo krenuli da se suočavamo iste sekunde, na tome ću ostati - dodao je Ilija Stolica. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading