CRNO-BELI JEDVA IZVUKLI REMI Stolica prokomentarisao odluku koja je na kraju koštala Partizan
Alo!/Marko Metlaš

Crno-beli su do izjednačenje stigli tek u sedmom minutu nadoknade drugog poluvremena kada je iz jedanaesterca bio precizan Rikardo Gomeš.

-Ne možemo mi nikad da budemo zadovoljni bodom. Mislim da je ova utakmica izmakla kontroli iz raznoraznih razloga. Jednostavno, videli ste, način na koji je pristupljeno samoj utakmici... Pokušali smo da smirimo to, da unesemo više mirnoće u igru, međutim, razni faktori su uticali da to ne bude tako - rekao je Stolica. 

Strateg tima iz Humske je napravio čudan potez na startu drugog poluvremena kada je umesto Aleksandra Filipovića koji je igrao po desnom boku uveo Zlatana Šehovića koji je levi bek. Upravo je povratnik u Partizan glavni krivac za dva gola koje je gostujuća ekipa primila u nastavku, a još je bizarnija odluka Stolice bila kada znamo da je na klupi imao Marka Živkovića koji je desni bek.

KROZ IGLENE UŠI Partizan se u nadoknadi vremena spasao bruke protiv Nišlija

-To su stvari taktičke prirode, koje ne vredi sada raspravljati. Izanaliziraćemo sve, šta je bilo, šta nije moglo - smatra Stolica.

Nije želeo da odgovori na pitanje da li se na transfer listi Partizana nalazio Stefan Mitrović koji je pred odlaskom u Zvezdu.

-Nije momenat da se posle utakmice priča o igračima - rekao je i dodao:

-Ne prija nam ovo, želeli smo da pobedimo. I, to je, jednostavno, utisak. Glavni. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mancini

16.07.2022 04:52

Demontaža Partizana je u završnoj fazi, ovoj upravi uspelo što mnogima nije. Svaka čast. Razumem profesionalne-krimi Grobare, ali ove ortodoksne, ne. Zašto ćute ? Zbog moj voljeni klube !!!