JEVTOVIĆ POTPISUJE ZA GAZIJANTEP Idem da se nadmećem i uživam u fudbalu
FK Partizan

-U Turskoj sam ostavio dobar utisak i stekao mnoštvo prijatelja. Verujem da ću na isti način nastaviti da predstavljam i sebe i Partizan i Srbiju. Idem da uživam u fudbalu i nadmećem se", rekao je Jevtović, prenosi klub.

Jevtović je u Partizanu bio u dva mandata. Prvi put od 2015. do 2018. godine, kada je osvojio "duplu krunu", u sezoni 2016/17. U Partizan se vratio na polusezoni 2022. godine.

DOGOVOR PARTIZANA I OLIMPIJAKOSA Svetozar Marković se vratio u Partizan

-Iako sam imao poziva sa drugih strana, došao sam zimus sa velikom ambicijom da probamo da u tih šest meseci ponovimo 2017. godinu i 'duplu krunu'. Hteo sam da pomognem koliko god mogu. Nažalost, nismo uspeli iz mnogo razloga i ostaje mi veliki žal zbog toga - rekao je Jevtović.

-I dalje se osećam prazno i zaista ne znam koliko je bodova dovoljno da se uzme trofej. Mi smo dali i više od svojih mogućnosti u borbi za trofeje - dodao je on.

Jevtović je istakao da je "Partizan u najboljim mogućim rukama - rukama sjajnog trenera i sjajnih igrača".

-Igraće se moderan, lep fudbal i navijači će moći da uživaju. Nadam se i verujem u podršku navijača i kada bude dobro, a još više kada bude loših trenutaka - rekao je on. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari (0)

Loading