ILIEV OTKLONIO DILEMU Partizan do nedelje dobija trenera
A.V.

Partizan je i dalje u potrazi za novim trenerom posle odlaska Aleksandra Stanojevića, a prema poslednjim najavama iz Humske sve bi moglo da bude jasno do kraja tekuće sedmice.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u izjavi za Informer poručio da veruje kako će ekipa dobiti novog šefa stručnog štaba do - nedelje.

PARTIZAN SE OGLASIO POVODOM PIRLA Iliev poručio: Ako nas odbiju Anćeloti i Murinjo on dolazi

- Nama radna nedelja traje i tokom vikenda, tako da se nadam da ćemo u nedelju imati trenera. Ne mogu da obećam da će već tada biti potpisan ugovor, ali verujem da će sve biti ugovoreno. Cilj nam je da što pre završimo taj deo posla ali, opet, moramo biti pametni, ne smemo se zaletati. Suzili smo izbor na nekoliko opcija, još malo vremena nam je potrebno da presečemo - rekao je Iliev za Informer.

ILIEV OTKLONIO DILEMU Partizan do nedelje dobija trenera

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

O imenima nije želeo jer, kako sam ističe, ne želi nikoga da izdvaja.

- Kao i u svemu što radimo i sada smo krenuli od najboljih. A onda smo proširili potragu na još neke stručnjake, koji su takođe dobri. Ne ide lako, ali dok postoji i promil šanse da bude onako kako smo zamislili mi ćemo se boriti - naveo je sportski direkor crno-belih.

VREMENA JE SVE MANJE Niko neće na užarenu Partizanovu klupu!

Stranci nisu opcija.

- Uvek postoji jezička barijera, pa dok oni uđu u sistem, nauče kako funkcionišu stvari u srpskom fudbalu, potrebno je vreme. Sve je lakše uklopiti s nekim sa ovog podneblja - jasan je Iliev.

Tek kada bude poznato ime Stanojevićevog naslednika, Partizan će krenuti u potragu za pojačanjima.

- Važno je da se njemu igrači uklope u sistem i filozofiju igre. Zbog toga niko neće ići i nećemo nikog dovoditi dok ne rešimo pitanje trenera. Važno je da to bude što pre, kako bismo kompletni prolazili pripreme - objasnio je Iliev.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading