STANOJEVIĆ PRED ODLUČUJUĆI MEČ Matematički imamo šanse za titulu, nadamo se najboljem
FK Crvena zvezda

Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za novinare pred duel protiv niškog Radničkog, uz napomenu da se ipak nada povoljnom raspletu u borbi za titulu. 

- Još matematički imamo šansu za titulu, spremamo se, motivisani smo, nadamo se najboljem – rekao je u uvodnom delu konferencije za medije Stanojević. 

Nišlijama bi bod garantovao plasman u Evropu, ali Stanojević ne misli da će ekipa Radoslava Bataka igrati previše zatvoreno. 

- Ne očekujem defanzivni Radnički. Kad primite gol, nije lako da se vratite. Pretpostavljam da će igrati “normalnu” utakmicu. Biće sigurno vrlo motivisani, od jedne utakmice im zavisi odlazak u Evropu. 

STANOJEVIĆ PRED ODLUČUJUĆI MEČ Matematički imamo šanse za titulu, nadamo se najboljem

Alo!/Vladimir Marković

 

Bibars Natho je zbog povrede upitan za duel protiv Radničkog, ali I za predstojeće finale Kupa srbije protiv Crvene zvezde u četvrtak. 

- Tu je, ne znamo još hoće li igrati, sačekaćemo trening, pa ćemo doneti konačnu odluku. Videćemo još i pred Kup. Rotacije pravimo u odnosu na kadrovsku situaciju i na način igre. 

Deki ima veliki problem pred odlučujuću borbu za titulu

STANOJEVIĆ PRED ODLUČUJUĆI MEČ Matematički imamo šanse za titulu, nadamo se najboljem

FK Partizan

 

Pamte navijači Partizana da je Voždovac u šampionskoj trci 2017. godine sapleo Crvenu zvezdu, priželjkuju isti scenario i u nedelju uveče. 

- Nešto ne verujem u te neke stvari što se tiče istorije. Svaka ekipa može da priredi iznenađenje. Verujem da Voždovac može uvek da iznenadi. Imaju ekipu kadru da to učini. Rekao sam ranije da ne verujem da ćemo biti šampioni iz hiljadu razloga, a nadu svakako imamo. Izvešćemo najbolji sastav, u nameri da učinimo šta je do nas, da pobedimo Radnički. 

Pitanje je koliko će navijača gledati poslednji meč Partizana u sezoni na stadionu u Humskoj. 

- Koliko god da ih bude, u manjem ili većem broju, voleo bih da dođu da nas podrže – poručio je Aleksandar Stanojević. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading