PARTIZAN PROMAŠIVAO ZICERE, ALI SRUŠIO VOJVODINU Čeka se Zvezda
FK Partizan

Partizan je u polufinalu na svom terenu pobedio Vojvodinu - 2:1, a u meču za trofej igraće sa pobednikom duela Crvena zvezda - Novi Pazar. 

Crno-beli su odigrali odlično u prvom poluvremenu i pravo je čudo da su na odmor otišli sa samo dva gola prednosti. 

Već u četvrtom minutu kapitulirala je odbrana "lala". Lazar Marković je sjajno prošao po desnoj strani i onda uposlio Rikarda Gomeša koji je matirao Emila Rockova.

Nakon toga su izabranici Aleksandra Stanojevića propustili nekoliko kolosalnih prilika.

Marković se u osmom minutu našao u kontri, imao je 1 na 1 situaciju sa golmanom Vojvodine, ali je Rockov izašao kao pobednik. 

Desetak minuta kasnije nova šansa za domaćina. Bibras Natho je poslao sjajan pas ka Rikardu koji je imao zicer, ali je slabo šutirao i njegov udarac je zaustavio golman Novosađana.

Vojvodina je priliku da izjednači propustila u 20. minutu, kada je Veljko Simić šutirao preko gola.

Pet minuta kasnije Natho ne uspeva da duplira prednost.  Rockov mu je dodao loptu pravo u noge, iz čista mira, imao je vezista Partizana sve vreme ovog sveta da postigne gol u situaciji jedan na jedan, a šutirao je pored gola.

Kvinsi Menig ne koristi šansu u 40. minutu, kada se ponovo sjajnom intervencijom istakao golman Vojvodine. 

Ono što nije uspeo tada, jeste Menig tri minuta kasnije. Sa ivice šesnaesterca Holanđanin je poslao kiflu pod samu prečku u kontri ugao i postigao fenomenalan gol.

Drugo poluvreme je bilo potpuno drugačije u odnosu na prvo. 

Vojvodina je smanjila na 2:1 u 53. minutu. Bila je to munjevita kontra  tri na dva, posle poigravanja Markovića i Jojića na sredini, koji su izgubili loptu, Simić je prošao kao brzi voz do šesnaesterca Partizana, odigrao za Zukića koji je matirao Stevanovića.

Do kraja nije bilo previše uzbuđenja. Crno-beli su imali kontrolu, dok "lale" nisu uspevale ozbiljnije da ugroze gol Partizana.

Jedina vredna pomena prilika viđena je u 87. minutu, kada je Terzić šutirao, ali je njegov udarac sa gol-linije izbacio Bjeković.

Partizan - Vojvodina 2:1 (2:0)

Strelci: Rikardo 4, Menig 43. minut - Zukić 53.

Stadion: Humska

Glavni sudija: Stanko Ostraćanin

Partizan: Stevanović – Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević – Jevtović, Zdjelar – Marković, Natho, Menig – Rikardo.

Vojvodina: Rockov – Lazarević, Jeličić, Stevanović, Đorđević – Maksimović, Topić – Vukadinović, V. Simić, Zukić – Matić. 

Kraaj! Pobeda Partizana 2:1!

90. minut - Igraće se tri minuta sudijske nadoknade. 

87. minut - Terzić šutira, ali Bjeković izbacuje sa gol-linije.

82. minut - Sve je manje vremena za Vojvodinu. 

76. minut - Opao je tempo utakmice. 

70. minut - Još 20 minuta do kraja. Drugo poluvreme znatno drugačije od prvog, ali Partizan je sve bliži finalu.

62. minut - Primio je Terzić loptu na ivici šesnaesterca, reagovao je Topić i izbacio je u korner. Iz kornera Miletić šutira glavom ka daljoj stativi, lopta prolazi pored nje u gol-aut.

59. minut - Dve izmene u Partizanu, Lutovac umesto Miljkovića, Terzić umesto Natha.

53. minut - Goool! Vojvodina smanjuje na 2:1, strelac je Zukić. 53. minut: Gol! Vojvodina se vraća u igru! Munjevita kontra tri na dva, posle poigravanja Markovića i Jojića na sredini, koji su izgubili loptu, Simić je prošao kao brzi voz do šesnaesterca Partizana, odigrao za Zukića koji je matirao Stevanovića.

46. minut - Dobra akcija Vojvodine na startu drugog dela, ali Simić nije uspeo da šutira

45. minut - Poluvreme, Partizan vodi 2:0, golovima Rikarda i Meniga. Fudbaleri Vojvodine mogu da budu srećni što imaju samo dva gola zaostatka, pošto su crno-beli propustili nekoliko zicera.

 

 

43. minut - Goool! Partizan vodi 2:0 posle spektakularnog gola Meniga. Sa ivice šesnaesterca Holanđanin je poslao kiflu pod samu prečku u kontri ugao, čak ni inspirisani Rockov nije mogao ništa.

40. minut - Ovo je neverovatno! Sada je Menig bio u velikoj prilici i ponovo se istakao fenomenalni Rockov. Stiče se utisak da je Menig mogao da uposli Rikarda i da bi to bilo bolje rešenje za crno-bele.

38. minut - Žuti karton dobio je trener Vojvodine Dragan Radojičić zbog prigovora.

36. minut - Kontra Partizana je propala posle ogromnne greške Natha. 

33. minut - Još jedna sjajna akcija Partizana, pre svih Meniga, lopta je na kraju došla do Zdjelara koji je u punom trku došao do nje na ivici šesnaesterca, snažno šutirao, a Rockov je i ovo odbranio!

28. minut - Još jedna ogromna prilika za crno-bele. Saša Zdjelar je poslao loptu Markoviću u prostor, ovaj je izbio sam na Rockova i tukao pravo u njega! U nastavku akcije i Jojić je imao priliku, ali ostaje 1:0.

25. minut - Nestvarna šansa za Natha! Rockov mu je dodao loptu pravo u noge, iz čista mira, imao je vezista Partizana sve vreme ovog svega da postigne gol u situaciji jedan na jedan, a šutirao je pored gola!

24. minut - Nova šansa za crno-bele. Marković je iz daljine šutirao, lopta odlazi pored gola.

20. minut - Najbolja prilika od početka meča za Vojvodinu. Simić je šutirao preko gola, imali su sreće sada fudbaleri Partizana.

19. minut - Novi zicer za Partizan. Natho je poslao sjajan pas ka Rikardu koji se našao u kolosalnoj prilici, ali je slabo šutirao i ponovo Rockov izlazi kao pobednik.

15. minut - Nova prilika za crno-bele. Menig je šutirao sa nekih 20 metara, brani Rockov.

10. minut - Prvi pokušaj fudbalera Vojvodine, brani Stevanović.

8. minut - Nova šansa za Partizan! Marković se našao u kontri, imao je 1 na 1 situaciju sa golmanom Vojvodine, ali je Rockov izašao kao pobednik.

4. minut - Goool! Partizan već vodi, strelac je Rikardo! Više od pola posla obavio je Lazar Marković koji je sjajno prošao i onda uposlio Rikarda, a ovaj matirao Rockova.

 

 

1. minut - Utakmica je počela! 

16.02 - Klub koji osvoji Kup Srbije igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tako da je Vojvodini ovo jedina šansa kako može na međunarodnu scenu. Ipak, ako šampion osvoji i Kup, onda će u Evropu ići četvrtoplasirani na tabeli.

 

 

15.51 - Ima promena u sastavima oba tima u odnosu na prošli meč. U Partizanu u odbranu se vratio Igor Vujačić i igraće umesto Siniše Saničanina, dok će startovati Lazar Marković umesto Nikole Terzića, pošto u Kupu nema bonusa. Kod Vojvodine u prvih 11 je Bojan Matić , koji počinje meč umesto Vukčevića, Topić će igrati umesto Bastajića i Jeličić umesto Kovačevića.

15.45 - Biće ovo drugi meč istih klubova u samo pet dana. U subotu je Partizan u okviru Superlige Srbije slavio na istom stadionu sa 2:1. Strelci su bili Terzić i Rikardo, dok je gol za Novosađane u poslednjem minutu utakmice postigao Nešković.

15.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici polufinala Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading