STANOJEVIĆ PONOVO GRMEO, OPET GOVORIO O ZVEZDI Trener Partizana pred bitan meč opleo po "večitom rivalu": Nisu kiksnuli četiri godine, duguju Degeneku 900.000 evra
Foto: ALO/Marko Metlaš

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević pred utakmicu sa Vojvodinom u petom kolu plej-ofa Superlige Srbije ponovo je veliki deo konferencije posvetio "večitom" rivalu i glavnom konkuretnu u borbi za titulu, Crvenoj zvezdi.

Stanojević je govorio o tome da se u Humskoj i dalje nadaju kiksu crveno-belih, iako "nisu kiksnuli četiri godine".

- Neću da kažem ništa, vidim da se trudite (govori novinarima)... Ni vi ne verujete! Nisu kiksnuli četiri godine. Nadamo se da će sledeću da kiksnu, nadali smo se u Novom Sadu, prirodno je. Da li verujemo? Paaa... Vidim da vi ne verujete, hoćete, ali ne verujete. Svašta se dešava u fudbalu, ali vi ne verujete", počeo je Stanojević, pa nastavio u još oštrijem tonu:

- Zar ne može da se izgubi u Novom Sadu? Ne? Zašto igramo? Ili da završimo sezonu. Verujem da mogu da izgube. Svi smo verovali u te stvari, pa se desi Čukarički... Svi smo verovali da će prvenstvo biti regularno, a onda se desi ono sa VAR-om. I opet ću da pričam, sve da nerviram... Imam pravo da pričam, dali smo 100 golova i 100 utakmica pobedili. Prave se spinovi - poručio je Stanojević.

STANOJEVIĆ PONOVO GRMEO, OPET GOVORIO O ZVEZDI Trener Partizana pred bitan meč opleo po

Alo!/Vladimir Marković

 

 

Strateg crno-belih rekao je da Zvezda duguje 900.000 evra Milošu Degeneku.

- Kao da je raspad sistema i da se duguje Luganu ne znam koliko para. nisam čuo da se na drugom mestu priča i pravi frka kada se duguje Degeneku 900.000. A ovde zbog 200.000 se napravi haos. Znate li sa čime se borimo. Znate li šta je 900.000 duga u Srbiji? Pa je sve super i bajno. Ovde se dobijaju uglavnom pare na vreme, iako ima nekih dugova. Nikome se ne duguje 900.000, verovatno bi nas ugasili - smatra trener tima iz Humske.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
milan

06.05.2022 14:44

covek je za ludaru.neka ovi iz partizana obilaze ovog bolesnika da proveravaju da li i na vreme pije terapiju izgleda da preskace.sta tebe briga kome zvezda duguje gledaj kome samo partizan duguje nije tvoj poso da gledas dugovanja od drugih.ajde vise idi iz srbije u pi.....mater......u neku drugu ligu da te vise ne slusamo.tamo leci svoje bolesti.

Fudbal

06.05.2022 15:17

Gledaj sebe u svoje dvorište ne sređuje tuđe nego svoje dvorište

Dragan

06.05.2022 15:38

Pa sta hoce taj "gospidin "kohe je on pistigao rezultate koji je on fudbal igrao osnovnu kulturu nema treba da se stidi njegov krajnji domet je fk buducnost Mladenovo .treba da ga je sramota nema ni ponasanje ni kulturu da vodi jedan tako "veliki "klub kao sto je Partizan