STANOJEVIĆ PONOVO UDARIO PO ZVEZDI! Trener Partizana nakon kiksa protiv Čukaričkog: Nije bilo saplitanja u prvom delu šampionata, a sada je stiglo čuveno proleće
Foto: Alo/Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan igrom svog tima u remiju protiv Čukaričkog (0:0), ali je nakon utakmice ponovo pričao o Crvenoj zvezdi.

Kako je i sam rekao "u prvom delu sezone nije bilo saplitanja, ali je sada stiglo proleće", aludirajući na to što je Zvezda uspela da nadoknadi minus od pet bodova i preuzme lidersku poziciju.

- Idemo utakmicu po utakmicu. Iza nas je teška utakmica protiv Čukaričkog. Ne možemo da očekujemo da ćemo svaki susret lako pobediti. I Zvezda je imala problema sa istim rivalom do crvenog kartona, ta utakmica je mogla da ode i u drugom pravcu. Teško je pobediti, ali važno mi je da smo što duže u konkurenciji sa Zvezdom. Ranije je bilo praksa da smo već u prvom delu otpadali iz trke. Nije lako boriti se sa svim stvarima, protiv Zvezde koja je dobra ekipa, ali i protiv institucije koja radi sve da pobedi.

STANOJEVIĆ PONOVO UDARIO PO ZVEZDI! Trener Partizana nakon kiksa protiv Čukaričkog: Nije bilo saplitanja u prvom delu šampionata, a sada je stiglo čuveno proleće

FK Partizan

 

- Mi smo klub koji želi da pobedi svaku utakmicu. Potrebno je da navijači prepoznaju situaciju i da nas podrže. Nije lako, pričam o činjenicama - da li je bio crveni karton, da li je bio penal u prethodnom kolu... Nismo mi baš takva ekipa da pobedimo sve utakmice. Možemo da trijumfujemo u 26, ali ne u svih 30, nismo baš toliko dobri, posebno ukoliko ima saplitanja. Nije bilo tako na početku sezone, ali je nastupilo čuveno proleće. Dajemo svi maksimum, živimo za ovaj klub i bićemo sportska priča do kraja. Nije lako boriti se sa ovako moćnom Zvezdom na svim nivoima, od igračkog kadra do podrške na svim nivoima. Srećni smo što smo Partizan, deo čiste i prave priče, ponosan sam na igrače i idemo do koske. Ne odustajemo - kazao je Stanojević.

Što se rezultata tiče...

- Rezultat 0:0 nije dobar za nas jer smo imali dosta dobrih šansi, kontrolisali smo utakmicu. Bili smo konkretni u prvom poluvremenu protiv Čukaričkog koji nije lako ugroziti, a uspeli smo da ga svedemo samo na šansu Ndijaea. Nemam šta da zamerim igračima. Bili smo bolji, ali smo ispustili pobedu, za razliku od prve utakmice kada je Čukarički bio egal rival. U trci smo za titulu i borimo se do kraja. Ne igramo protiv nekog drugoligaša pa da stvorimo 100 šansi. Imali smo i u nastavku nekoliko odličnih pretnji. Nismo bili u drugom poluvremenu dominantni kao u prvom, ali smo stvarali prilike, Menig je bio u šansi, Rikardo nekoliko puta... Prirodno je da imate nervozu jer u Srbiji morate da pobedite sve utakmice. Takođe, imamo situaciju da li je bio crveni karton 3. minutu. Te stvari utiču na prvenstvo, a nama se dešava više puta takva stvar. Ne mogu da pričam na tu temu, svaki put isto - rekao je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading