STANOJEVIĆ PRED "ČUKU" Ulazimo u meč maksimalno skoncentrisani i motivisani!
FK Partizan

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević održao je pred ovaj meč konferenciju za štampu u Sportskom centru Partizan-Teleoptik. 

-Imamo utakmicu protiv ekipe koja je ubedljivo treća na tabeli i može se reći da je ovo derbi ovog kola. Znamo svi da je teško igrati na Banovom brdu tako da ulazimo maksimalni koncentrisani i motivisani - rekao je na početku konferencije Stanojević. 

STANOJEVIĆ PRED

FK Partizan

 

 

Potom je pričao i o igračkom kadru. 

-Kadrovska situacije je dobra, svi su se vratili sem Obradovića. Videćemo da li su svi spremni, ali svi su zdravi. Očekuje nas trening i sastanak pa ćemo videti na koga možemo da računamo - dodao je šef struke Partizana. 

Stanojević je u prethodnom meču Kupa Srbije protiv Loznice burno reagovao na jednu sudijsku odluku, toliko da su mu čak navijači Crvene zvezde posvetili pesmu i transparent na narednoj utakmici. 

STANOJEVIĆ PRED

FK Partizan

 

Zbog toga je govorio o tenziji koja se stvorila u domaćoj javnosti.

Ja sam dovoljno iskusan, prošao sam dosta derbija i utakmica. Nije to tenzija. To je nešto da ne date na sebe. Ako hoćete da anlizirate sve, onda budite pošteni i recite zašto sam tako reagovao. Ja godinu i po dana, dve godine nisam reagovao. ja jesam impulsivan, ali na taj način nisam. Šta sam pričao o suđenju... mislim da je ova druga polusezona malo drugačija, dosta stvari se dešava koje mislim da su neprikladne. Vi tražite koju utakmicu je sudio sudija koji je sudio našu utakmicu? Crvena zvezda- Čukarički. Sudio je tu utakmicu i sudio je nama, a ljudi iz sudijske organizacije neka izanaliziraju na koji način je sudio utakmicu, a ja neću da ne bih bio suspendovan", istakao je Stanojević i nastavio:

-Neka oni analiziraju, a ja sam kažnjen zbog svoje reakcije žutim kartonom. Ne bih komentarisao ni Dekija, ni bilo šta drugo. U drugom delu sezone se dešavaju te neke stvari koje se nisu dešavale u prvom delu sezone. VAR je radio svaku utakmicu, nama se nije desilo da nam ne radi VAR. Sada, svaku drugu utakmicu nam ne radi VAR. I šta? O čemu se radi? Sve je to normalno. Sada ne radi, ali je svih 6 meseci sve vreme radio. To su situacije koje utiču na vas. Ne damo na sebe, ne damo na Partizan, ne damo na sebe.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading