STANOJEVIĆ BESAN ZBOG KAZNE! Trener Partizana pominjao odlazak iz Srbije: Neću da ćutim!
FK Partizan

 

Trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji pred jako važan meč protiv TSC-a iz Bačke Topole veliki deo razgovora posvetio je kazni koju je dobio.

Disciplinska komisija donela je odluku da Stanojević plati 500.000 dinara zbog komentarisanja suđenja.

- Kažnjen sam pre nego što je doneta odluka. Koliko znam, kazna je odrezana juče, a ja sam osuđen pre pet dana. Nikad nisam video takvu kaznu u istoriji srpskog fudbala. Da li ste vi čuli nekad da je privatno lice, trener, na taj način sankcionisan? Ja nisam - sleže ramenima Stanojević i pita se:

- Da li ćete toliko kazniti nekog drugog trenera iz naše lige?

STANOJEVIĆ BESAN ZBOG KAZNE! Trener Partizana pominjao odlazak iz Srbije: Neću da ćutim!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

Istakao je trener Partizana da on nikada neće ćutati.

- Šta znači kazna? Da nam ne date da kažemo nešto što direktno utiče na regulanost takmičenja. Naše prvenstvo je takvo da možeš da ispadneš iz trke ako izgubiš dva boda“, podseća strateg Parnog valjka na inicijalnu kapislu, nedosuđen penal nad Nemanjom Jovićem, zbog povlačenja za dres mladog reprezentativca na susretu sa Napretkom (0:0). „Moramo da kažemo činjenice. Najveđa kazna mi je pšto smo kao klub imali onakvo suđšenje. Ja nikad neću ćutati. Makar ne radio više u Srbiji. Ako samo osetim da je nešto namerno, da nije u skladu sa fer-plejom, nea te kazne koja će me sprečiti da govorim.

Pominjao je Stanojević i odlazak iz Srbije.

- Nije problem. Otićiću ja, neću više da radim u srpskom fudbalu. Dosta veća imena su odlazila pre mene. Samo, ne dam na sebe. Hoću da zaštitim igrače, klub, sve nas. Vidim da se danima pisalo o mojoj kazni kao da sam ne zna šta uradio, a suština te utakmice (sa Napretkom) je bilo suđenje. Bez obzira da li smo pobeđivali ili gubili, nikad dotad nismo se žalili na arbitražu, jer nismo osetili ništa zlonamerno - zaključuje Stanojević.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading