STANOJEVIĆ OTKRIO KOGA BI VOLEO U OSMINI FINALA! Trener crno-belih ponosan na svoje igrače, prokomentarisao i Rikardov crveni karton
FK Partizan

Partizan je na svom terenu pobedio prašku Slaviju sa 2:1 i tako ukupnim rezultatom 3:1 izborio plasman u osminu finala novoformiranog takmičenja.

Trener crno-belih, Aleksandar Stanojević bio je i više nego zadovoljan trijumfom, istakavši da je ovo bila ukupno 14. utakmica na evropskoj sceni.

- Čestitke mojim igračima, ovo je bila 14. utakmica u Evropi, velika je bila potrošnja, ja im stvarno čestitam - rekao je Stanojević.

Komentarisao je i situaciju sa Rikardom Gomešom kod drugog žutog kartona.

- Možete pogledati snimak, to nije bila simulacija, izgubio je ravnotežu. Na ovom niovu ne možemo ništa, idemo dalje.

Potom se dotakao i večitog derbija koji čeka crno-bele za vikend.

- Mogli smo i da damo i da primimo gol, oni su bili opasni u određenim trenucima, mi smo to anulirali potpuno, nismo im dali da nas ugroze... Ne znam stvarno, da vidimo kako se kreću svi prvo, ovo večeras je bila velika potrošnja, dosta je tu bilo tranzicije, tako da pogledaćemo sve večeras - naveo je Stanojević.

Protivnika za narednu fazu crno-beli će dobiti na žrebu u Nionu u petak od 13.00.

- Nemam posebnih želja na žrebu, ali ako bih morao da biram nekoga, onda neka to bude Roma. Ako već mogu da biram, zbog atraktivnosti protivnika - poručio je Stanojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djoka

24.02.2022 21:54

Čestitam Partizanu,ali molim Stanojevića da ne daje izjave i komentariše situacije koje mu odgovaraju. Nije rekao hvala sudiji koji im je poklonio korner za 2 : 0.