TRENER SPARTE ZNA DA NEMA ŠTA DA IZGUBI Nadam se da ćemo im otežati pred Zvezdu!
Alo!/Marko Metlaš

 

Česi su poraženi od srpskog tima u prvoj utakmici kod kuće sa 1:0, pa će u Beogradu imati znatno teži zadatak. Vrba, ipak, veruje u pozitivan ishod. 

-Moramo da budemo bolji u ofanzivi jer ono u Pragu nije bila naša igra. Dobri smo bili samo u prvih dvadesetak minuta, ali nismo istrajali. Ukoliko budemo igrali kao u tom pozitivnom periodu u prvoj utakmici, mogli bismo da unesemo dramu u ovaj dvomeču - ističe 58-godišnji strateg.

Očekivanja od rivala su jasna.

-Pobedili su u Pragu pa očekujem da će igru graditi na pouzdanoj odbrani, međutim očekujem isto tako da na momente budu ofanzivniji nego u prvoj utakmici. Sigurno bi voleli da obraduju svoje navijače novom pobedom. Mi nemamo šta da izgubimo, tako da bi fudbal mogao da bude uzbudljiv“, poručuje Čeh i dodaje:

-Njihovi ofanzivci su brzi i sa veoma dobrom tehnikom, vole kontranapade. Moraćemo o tome da povedemo računa, ne smemo da im dozvolimo da urade nešto slično kao god gola u prvom meču. To je bila situacija gde su pokazali snagu i najveći kvalitet.

TRENER SPARTE ZNA DA NEMA ŠTA DA IZGUBI Nadam se da ćemo im otežati pred Zvezdu!

Alo!/Vladimir Marković

 

 

Zna Vrba da će Partizan u mislima imati i večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji se igra u nedelju.

-Oni sigurno žele dobar rezultat i protiv nas i protiv Zvezde. Nadam se da ćemo im sutra otežati što više i da neće biti u optimalnoj kondiciji u predstojećoj ligaškoj utakmici - zaključio je trener Sparte. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading