BEZ SMRTI NA SPORTSKIM TERENIMA Partizan uvodi medicinsku komisiju
FK Partizan

Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu, direktor bolnice “Dragiša Mišović” i bivši prvi čovek Urgentnog centra Kliničkog centra Srbije, koji je pre tri decenije bio i lekar prve ekipe crno-belih, postavio je ispred sebe jasan cilj da se ova zamisao sprovede u delo. To je, uostalom, i glavna vodilja njegovog ulaska u menadžment kluba na čijem je stadionu praktično odrastao.

- Rođen sam nekoliko ulica dalje od Humske i celo detinjstvo sam proveo igrajući se u parku ispred severne tribine. Otac me je na utakmice dovodio još dok sam imao tri godine i naravno da sam navijač Partizana praktično od rođenja. Kao dečak sam sa 12 godina počeo da treniram vaterpolo, a gde drugo nego u Partizanu i ta ljubav je ostala do danas. Krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka sam bio i lekar prvog tima i od svih utakmica iz tog perioda najviše mi je u sećanju ostao dvomeč protiv Seltika - priseća se doktor Đukić.

PARTIZAN KREĆE PUT TURSKE! Stanojević vodi 30 igrača, tu su i neka nova lica!

Medicinski blok Fudbalskog kluba Partizan u Sportskom centru “Teleoptik” opremljen je najsavremenijom opremom, a profesor Đukić naglašava da će njegov zadatak biti da se ona u najskorije vreme još više modernizuje

- Verujem da ćemo u što skorije vreme konačno oformiti Zdravstvenu komisiju koja bi trebalo da se bavi zdravljem svih kategorija našeg kluba. Trudićemo se da obezbedimo najmoderniju opremu za rehabilitaciju kako bi se period povratka na teren igrača maksimalno skratio, skrining kardio-vaskularnih oboljenja za sve kategorije kluba i da u Srbiji iniciramo pokretanje akcije ‘Bez smrti na sportskim terenima” koja već postoji u nekim drugim zemljama, kaže dr Đukić i dodaje:

SUMA PONOVO KAŽNJEN! BIvši fudbaler Partizana pravio žurku, on i saigrač ludovali uz pivo i devojke!

-  U Komisiju čemo pozvati renomirane stručnjake i deklarisane Partizanovce kojih u struci ima na pretek a koji su vrlo radi da pomognu klubu na ovaj način, što su i do sada bezbroj puta činili.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari (0)

Loading