ZA MENE JE SVAKA UTAKMICA TEŠKA! Trener Partizana oprezan pred duel sa trećeligašem!
FK Partizan

 

Fudbaleri Partizana u sredu u Nišu igraju protiv leskovačke Dubočice utakmicu osmine finala Kupa Srbije, a trener Aleksandar Stanojević kaže da je ekipa spremna za duel protiv srpskoligaša.

BIĆE ŠUŠKE! Crvena zvezda i Partizan obezbedili lepe pare od UEFA takmičenja, a mogu i više!

PARTIZAN PREBOLEO FLORU! Ubedljiv trijumf crno-belih na "krovu"!

- Znamo šta nam je cilj i utakmicu dočekujemo potpuno skoncentrisani i motivisani. Ne bežimo od uloge favorita, gledali smo njihovih pet, šest utakmica u ligi kao i meč u Kupu protiv Spartaka u Subotici. Oprezni smo, jer jedna utakmica može da krene u bilo kom pravcu. Nadamo se da je teren na "Čairu" u dobrom stanju, nadamo se i lepom vremenu - rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

ZA MENE JE SVAKA UTAKMICA TEŠKA! Trener Partizana oprezan pred duel sa trećeligašem!

FK Partizan

 


Partizan je posle poraza od Flore u domaćem prvenstvu pobedio Voždovac i vratio je mir u svoje redove.

- Meni je svaka utakmica teška, zahtevna, nema olakšanja ni posle pobeda. U ekipi ima prostora za rotacije u timu, osim Zđelara koga ćemo odmoriti. U Niš idu i omladinci Petković, Ilić i Vlahović, biće prostora i za Milovanovića. Marko Milovanović je igrač koji koristi svaku šansu i možda je zaslužio i veću minutažu u seniorskom timu. Za vikend je postigao gol za omladince protiv Brodarca, svaki sekund gleda da što bolje iskoristi, veoma je stabilan igrač i ide u dobrom pravcu - istakao je trener Partizana.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije Dubočiča - Partizan na programu je u sredu od 16.15 časova.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading