STANOJEVIĆ "PECNUO" ZVEZDU! Trener Partizana pred važan meč poslao poruku koja je mnoge iznenadila! (VIDEO)
FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je pred meč protiv Čukaričkog u 14. kolu Linglong Superlige Srbije istakao da je nemoguće da pobede sve utakmice do kraja.

Takođe, prokomentarisao je i poraz Crvene zvezde od Radnika kojim je Partizan, uz utakmicu više, pobegao najvećem rivalu na velikih osam bodova.

"Prirodno je da nam znači kada Zvezda ne pobedi, kao što i njima ne znači kada mi ne pobedimo. Njihov kiks nam daje još jedan impuls da idemo još jače. Ali, ne može da se dobije svaka utakmica. Nemoguće je. Mi nećemo pobediti sve do kraja, to je nemoguće. Samo što uvek kažem igračima da možemo da izgubimo, ali samo na određene načine. Može da se izgubi i izgubiće se da li zbog terena, vremena, umora, protivnika, ali naša energija mora da bude na maksimumu, da uđemo u meč tako da svi to vide, osete. Mi se ne opuštamo, ja sam uvek obazriv, poštujemo svakog protivnika. Ali, tek je 15. kolo prvenstva", izjavio je Aleksandar Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih je naveo da im je potrebna podrška navijača.

“Imamo izuzetnu podršku, srećan sam kada su nas navijači bodrili, recimo, protiv Flore i kada nam nije išlo kako smo želeli. Ali, mislim da bi trebalo 'grobari' da prepoznaju ovaj trenutak, da dođu u većem broju, jer smatram da smo to zaslužili po odnosu, načinu igre. Ima malo razočaranja što nismo u većem broju svi zajedno. Nismo ni pola prvenstva prošli, imamo tešku borbu pred nama, pa nam je potrebna veća i jača podrška. Mi nismo ušli u Ligu Konferencije, nego su nas navijači uneli podrškom protiv Sočija i Santa Klare. To nam i sada treba", poručio je Stanojević.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog igra se u nedelju od 18.30 u Humskoj. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading