CRNO-BELI OSTAJU BEZ PRVOTIMCA Aleksandar Stanojević odvodi vezistu Partizana u Tursku
Foto: Alo/Alo!/Marko Metlaš

 

Srpski fudbaler Danilo Pantić (26) mogao bi da se preseli u Tursku ovog leta.

Klub na čijoj klupi od januara sedi Aleksandar Stanojević (49) nameračio se da dovede pojačanje iz Partizana! Meta Konje je Danilo Pantić (26), a kako saznaje turski "Fotospor" pregovori oko potencijalnog transfera su već počeli.

Nekadašnji fudbaler i trener crno-belih odlično je upoznat sa kvalitetima ofanzivnog veziste, koji sa "parnim valjkom" ima važeći ugovor do leta 2024. godine i ovo je možda poslednja i idealna prilika da u Humskoj nešto zarade na njegovoj prodaji.

CRNO-BELI OSTAJU BEZ PRVOTIMCA Aleksandar Stanojević odvodi vezistu Partizana u Tursku

EPA/ANDREJ CUKIC

 

Popularni Stanoje i Danilo su imali sjajnu saradnju u sezoni 2021/22, pa nije isključeno da se to ponovi u turskom Superligašu.

- Konja je potencijalno pojačanje pronašla u srpskoj Superligi. Ekipa je ostala bez španskog veziste Pocuela i albanskog krila Čekićija, zbog čega sada izbor pao na Danila Pantića, kao buduću "desetku" i glavnog organizatora igre. Prvi kontakt sa Partizanom i samim igračem je već uspostavljen. Zvanična ponuda je poslata i reakcije druge strane su pozitivne, pa se uskoro očekuje i realizacija ovog posla - piše "Fotospor".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading