PARTIZANOV NOVAJLIJA ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Crno-beli od njega mnogo očekuju, a on ima jednu želju koja je mnoge iznenadila
FK Partizan

Kvinsi Menig, najnovije pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, odradio je svoj prvi trening kao igrač crno-belih na sportskom centru Partizan - Teleoptik zajedno sa igračima koji nisu imali obaveze sa svojim nacionalnim selekcijama tokom reprezentativne pauze.

Tim povodom, podelio je prve utiske:

,,Prvi dan je protekao dobro. Bio sam uzbuđen zbog početka i svi su me dobro dočekali - portparolka, igrači, trener, celo osoblje”, kaže Menig i dodaje:
,,Treninzi su teški, ali je to dobro za mene kako bih se što pre prilagodio klubu, ali i zemlji”.

Slobodno vreme između treninga iskoristio je da se bolje upozna sa gradom u kome će živeti u narednom periodu, a ima i jednu želju.

,,Želim što pre da se smestim u novi stan i da nađem automobil, da bih mogao da obiđem i prelepe reke u Beogradu”, rekao je.

PARTIZANOV NOVAJLIJA ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Crno-beli od njega mnogo očekuju, a on ima jednu želju koja je mnoge iznenadila

FK Partizan/Miroslav Todorović

 

Već u devetom kolu Linglong Tire SLS Partizan dočekuje ekipu Crvene zvezde u ,,večitom derbiju”, a Kvinsi ističe da je spreman za ovaj meč.

,,Pre derbija imamo dva meča, a svaka utakmica je važna. Imamo jednu utakmicu u domaćem prvenstvu i jednu u Ligi konferencija, a nakon toga i derbi protiv mog prijatelja Živkovića”, kaže Menig.

Svoje nove cimere, Gomeša i Sumu još uvek nije imao prilike da upozna jer su se pridružili svojim nacionalnim timovima, a ističe da jedva čeka da ih upozna.

,,Rikardo mi je poslao poruku, rekao je da će mi, kada se vrati, pomoći za sve što je potrebno u gradu, u klubu… Jako lepo od njega!”.

Na promociju u Beograd doputovao je u društvu članova porodice, koji su bili oduševljeni gradom.

,,Raduju se brzom povratku ovde. Svim prijateljima, kada me pitaju kako je u Beogradu, uvek kažem da dođu ovde i sami iskuse grad!”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading