PARTIZAN SA PRVOG MESTA IDE NA "RASPUST" Peti poker crno-belih ove sezone, Rikardo nastavio teror i protiv Radničkog! (VIDEO)
FK Partizan

 

Teško da bi bilo koji navijač Partizana očekivao da će posle prvih šest kola Superlige Srbije njihov voljeni klub uspeti da skupi maksimalnih šest pobeda i to sa nestvarnom gol razlikom 22:1. Po peti put ove sezone crno-beli su postigli četiri gola na jednom meču. Stradali su Proleter, Novi Pazar, Napredak, Kolubara i sada Radnički iz Niša.

Na krilima plasmana u grupnu fazu Lige konferencija, izabranici Aleksandra Stanojevića napunili su do vrha mrežu "meraklija" koje nisu mnogo toga pokazale u Humskoj. Daleko je ovaj Radnički od onog iz prošle ili pretprošle sezone. Istina, jesu gosti iz Niša pretili u nekoliko navrata pre 36. minuta, ali nedovoljno da bi se ugrozio Nemanja Stevanović. Šuta ka golu nije bilo, ali jeste moglo da bude nezgodno.

Onda, pomenuti 36. minut i gol Rikarda Gomeša. Odlično je centrirao Marko Živković, a Kahriman izvukao loptu iz gola. VAR je pokazao da je lopta prešla gol liniju i crno-beli su započeli slavlje. Gotovo identična scena viđena je i u 43. minutu. Ponovo centaršut Živkovića u "trepavicu" Gomeša i blickrig Partizana.

PARTIZAN SA PRVOG MESTA IDE NA

FK Partizan

 

U drugom delu su se nastavili ataci crno-belih, a rezultat toga stigao je u 63. minutu kada je Gomeš dobio sjajnu loptu do Lazara Markovića, a onda odlučio da umesto gola, doda loptu do Bibrasa Natha koji je pogodio prazan gol. Konačan rezultat postavio je rezervisa Jović nakon još jedne asistencije Gomeša koji je ostvario učinak od dva gola i dva uspešna dodavanja. Najbolju šansu Radnički je imao u 66. minutu kada je Mićibući uspeo da izbaci iz igre golmana Stevanovića, a onda i Saničanina. Ipak, umesto da doda saigračima i omogući pogodak, šutirao je iz teške situacije i promašio.

Nakon 14 dana odmora zbog reprezentativne pauze, Partizan očekuje gostovanje Radničkom u Kragujevcu, dok će Nišlije dočekati Voždovac.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

PARTIZAN - RADNIČKI 4:0 (2:0)

Rikardo u 37. i 43. minutu, Natho u 63. minut, Jović u 70. minutu za Partizan

Stadion: Partizana, Sudija: Milan Mitić

PARTIZAN: Stevanović, Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Šćekić (od 77. Smiljanić), Jojić - Terzić (od 55. Jović), Natho (od 69. L.Pavlović), Holender (od 55. L.Marković) - Rikardo (od 77. Štulić).

RADNIČKI: Kahriman - Bjeličić, Mićibući, Škrbić (od 66. Kasalica), Duronjić (od 66. Spasić), Vujadinović (od 46. Stevanović), Pejović, Mitrović, Arsić (od 56. Ilić), Todorovski, Aksentijević.

KRAJ!

82. minut - Pretio je sada Urošević, ali brani Kahriman. Ne da se beku crno-belih.

77. minut - Nagazio je rivala Šćekić i dobio žuti karton. Stanojević pravi dve promene nakon toga. Štulić menja Rikarda, a Milan Smiljanić na terenu upravo umesto Šćekića.

70. minut - GOOOOOL! Upisuje se u strelce i mladi Nemanja Jović! Nova asistencija za Rikarda i lep pogodak mladog veziste!

69. minut - Treća izmena u redovima Partizana. Natho ide van igre, a na terenu je Lazar Pavlović.

66. minut - Šta je sada uradio Mićibući. Vezista Radničkog uspeo je da obiđe i golmana Stevanovića, zalomio je i Saničanina, a onda umesto da proigra jednog od dvojice saigrača koji su bili sami na tri metara od gola, šutirao je i promašio!

66. minut - Dve promene u redovima Radničkog. Škrbića menja Kasalica, a Duronjić prepušta mesto Spasiću.

63. minut - GOOOOOL! Rikardo je bio nesebičan i poslužio na tacni Natha koji postiže četvrti gol ove sezone. Deluje da je ovde sve rešeno po pitanju pobednika!

57. minut - Oprobao je udarac i Vanja Ilić, ali lopta ide pravo u ruke Nemanje Stevanovića.

56. minut - Jojić je oprobao šut iz velike udaljenosti, ali je brani Kahriman. U međuvremenu druga promena u redovima "meraklija", na terenu je Vanja Ilić, a van igre ide Lazar Arsić.

55. minut - Dve promene u redovima Partizana. Nemanja Jović menja Terzića, dok je Lazar Marković u igri umesto Filipa Holendera.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Napravio je prvu promenu trener Radničkog i na teren posla Nemanju Stevanovića umesto "požutelog" Vujadinovića.

POLUVREME!

45+2 - Probao je sada Urošević iz trka sa nekih 18 metara, ali brani golman Radničkog.

45. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

43. minut - GOOOL! Ponovo Rikardo! Gotovo identična situacija kao pre šest minuta. Centaršut Živkovića, a Gomeš glavom ponovo pogađa. Opet je Kahriman intervenisao, ali je lopta već bila u golu!

37. minut - GOOOOL! Rikardo! Nakon centaršuta Živkovića napadač Partizana je glavom poslao loptu ka golu Radničkog. Uspeo je Kahriman da odbrani, ali je lopta pre toga celim obimom već bila u golu. VAR je potvrdio odluku i crno-beli vode!

31. minut - Ponovo Jojić u šansi, sada je vezista crno-belih probao sa nekih 25 metara, ali lopta ide desno od gola koji brani Damir Kahriman.

29. minut - Natho je odlično uposlio Jojića koji se nekako snašao, uputio udarac, ali je lopta pogodila stativu. 

24. minut - Ponovo preti Rikardo i to iz gotovo identične pozcije kao pre devet minuta. Ponovo lopta ide preko gola.

15. minut - Prva prilila na meču za Partizan posle uvodnog "opipavanja pulsa". Rikardo je probao sa nekih 18 metara, ali njegov šut ide preko gola.

5. minut - Prvi detalj vredan pažnje jeste faul Vujadinovića koji dobija žuti karton. Pregrub start fudbalera Radničkog.

21.04 - Utakmica je upravo počela!

20.42 - Što se tiče međusobnih duela Partizana i Radničkog, osvrnućemo se na poslednjih 10. Crno-beli su u prednosti sa 6 pobeda, tri puta su slavile "meraklije", dok je samo jednom bilo nerešeno. Poslednji put Radnički je slavio prošle sezone na "Čairu" golom Dušana Pantekića koji sada brani boje mađarskog Honveda.

20.35 - Bez mnogo iznenađenje u sastavima ekipa. Mladi Nikola Terzić ponovo je našao mesto među 11 crno-belih:

PARTIZAN: Stevanović, Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Šćekić, Jojić - Terzić, Natho, Holender - Rikardo

RADNIČKI: Kahriman - Bjeličić, Micibući, Škrbić, Duronjić, Vujaddinović, Pejović, Mitreović, Arsić, Todorovski, Aksentijević.

20.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i Radničkog. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading