NIJE FER! Trener Santa Klare ne može da se pomiri sa porazom od Partizana!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener Santa Klare Danijel Ramos žali za propuštenim šansama u prvom meču sa Partizanom.

U Portugalu je Santa Klara slavila sa 2:1, da bi u Beogradu Partizan trijumfovao 2:0 i tako se plasirao u Ligu konferencija. 

Ekipa Aleksandra Stanojevića je u Humskoj odigrala odičnu utakmicu, a naročito su dominantni bili u prvom poluvremenu, kada su za dva minuta postigli dva gola i rešili pitanje pobednika. 

"U prvom poluvremenu nismo mogli da se dokopamo lopte, nedostajalo nam je zrelosti i iskustva, ali smo pokušavali da napravimo probleme Partizanu. Onda smo primili dva gola za dva minuta i strategija nam se raspala", objasnio je Ramos.

Šef stručnog štaba gostiju veruje da njegov tim nije izgubio prolaz u Humskoj, već pre nedelju dana na Azorskim ostrvima.

"Bio je ovo vrlo balansiran dvomeč. Santa Klara je bila bolja u prvoj utakmici, Partizan večeras. Gol prednosti za nas posle prvih 90 minuta nije baš fer, mislim da smo tada zaslužili da postignemo više pogodaka i na kraju se to ispostavilo odlučujućim. Ponosan sam što treniram ove momke i to što nismo nastavili evropski put ne znači da i dalje nisamo sjajan tim", zaključio je Ramos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading