ŽELIM DA IDEM! Fudbaler Vojvodine podgrejao nadu crno-belima
Printscreen

Crno-beli su zainteresovani za jednog od najboljeg fudbalera Vojvodine Miljana Vukadinovića. 

On ima ugovor sa klubom iz Novog Sada, a igrač ističe da još nije bilo konkretnih razgovora.

– Pretpostavljam da zainteresovanost Partizana za mene postoji, čim mediji o tome izveštavaju. Za sada, međutim, sa mnom, kao ni s mojim menadžerom Bojanom Ostojićem, na tu temu niko nije razgovarao. Prelazni period je tek počeo i trajaće gotovo puna tri meseca, pa vremena ima dovoljno, a da li će nam se neko javiti s takvom idejom, to ne znam, rekao je Vukadinović, a prenosi Sportski žurnal.

Vukadinović napominje da bi voleo da ode iz Novog Sada.

- Rekao sam i novom sportskom direktoru Ljubiši Dunđerskom da bih voleo da odem i time otvorim prostor mlađim saigračima koji igraju na mojoj poziciji. Vojvodina ih ima u svojim redovima i svi oni čekaju šansu da se nametnu. Nadam se da sam ostavio traga u klubu, on mi je mnogo toga dao, a verujem da sam mu adekvatno odgovorio. Zato mi se čini da je došlo pravo vreme za neki novi izazov u mojoj karijeri.

Bila bi mu čast da obuče crno-beli dres.

- Bio bih počastvovan da zaigram u dresu jednog od najvećih klubova u Srbiji i na Balkanu. Ponuda te vrste, pod uslovom da do nje zaista i dođe, dobija se jednom u životu. Ipak, dok me, i ako me uopšte neko pozove, ništa konkretnije ne mogu da kažem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (0)

Loading