LOZNICA I BSS USPEŠNO ORGANIZOVALI SPEKTAKL BOKS SE VRATIO: „Lagator“ kao „Medison“! (VIDEO)

Publika se tiskala na tribinama i uživala u mečevima najboljih srpskih boraca. Domaćin rasturio Metalac (12:4), možda majstorica odluči šampiona

Viđene su sjajne borbe
Viđene su sjajne borbe, Foto: Alo!/promo

Loznički „Lagator“, dupke pun, kao nekada...

Kažu, 30 godina je bilo potrebno da prođe, pa da ta sportska hala ugosti 4.000 ljubitelja boksa.

Našminkan za najveći derbi Superlige Srbije, osvetljen reflektorima i velikim video-bimom, „Lagator“ je u polumraku na momente ličio na čuveni „Medison skver garden“.

Krcata dvorana
Krcata dvorana "Lagator" u Loznici, Foto: Alo!/promo

Loznica možda nije kao Osma avenija, al’ je u četvrtak uveče bila bulevar srpskog boksa.

NESTVARNO! NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI SPORTA! Nejmar, Lebron i ostali hoće da crknu od muke! Lik potpisuje i dobija 430.000.000 dolara!!!

Dok se publika tiskala na tribinama, u ringu su sevale pesnice naših najboljih boksera. Dolazak stotinaka Valjevaca na vruće gostovanje dodatno je podigao temperaturu u hali - do tačke ključanja.

Ovacije za Borovčanina

Lozničani izuzetno cene Nenada Borovčanina, svog sugrađanina, velikog bokserskog šampiona, aktuelnog predsednika BSS-a. Prilikom predstavljanja gostiju, najveće ovacije, iskrene, dobio je Borovčanin, koji je uspeo da vrati stari sjaj našem boksu. A tek sprema nova iznenađenja...

Sportski sadržaj - filmski, s puno krvi i drame. Domaćin je sačuvao živu glavu i trijumfom od 12:4 ostao u trci za šampionskom titulom.

Baš tim rezultatom su u prvom delu sezone slavili Valjevci. Ukoliko u preostala četiri kola i jedni i drugi budu očekivano pregazili ostale rivale - majstorica bi predstavljala svojevrsno superfinale.

Nenad Borovčanin, predsednik BSS
Nenad Borovčanin, predsednik BSS, Foto: Alo/D.Briza

Osluškujući glas naroda u „Lagatoru“, mogli smo da čujemo kako bi jedan takav superduel bio i najpravedniji. 

Noćna trka novi simbol Beograda

Buldožer Vladimir Babić, superteškaš Loznice i kapiten reprezentacije Srbije, nema ništa protiv da i treći put izađe pred gromade iz plavog ugla ringa.

 Aleksandar Risimić, legenda srpskog boksa, čovek koji je 40 godina u tom sportu, iz ugla predsednika BK Loznica za „Alo!“ priča:

Risimić
Risimić, Foto: Alo!/promo

- Pojedinci nisu očekivali da ćemo se revanširati sjajnim Valjevcima, iako smo u četvrtak mogli da im nanesemo potpunu katastrofu, da ih sa 16:0 ispratimo kući. Bez obzira na sve, ubeđen sam da će Loznica odbraniti šampionsku titulu. Na Savezu je hoće li se o šampionu Srbije na kraju odlučivati u majstorici ili će neki drugi parametri odlučivati kome će trofej, ali mislim da bi majstorica mogla da se održi i u Beogradu. Želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi, gradonačelniku Loznice, koji voli boks i pomaže i ostale sportove, ne samo boks. Loznica ima fudbal, košarku, rukomet, odbojku, ali boks je simbol našeg grada, sport koji je bio za ponos i u staroj Jugoslaviji. Treba napomenuti i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše para dao boksu i sada bi bilo najbolje da superspektakl održimo baš u Beogradu. Lozničani i Valjevci bi, svakako, došli u velikom broju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi