Admiralbet
Foto: Promo/AdmiralBet

Nezavisno od destinacije, mapa oblačnosti i padavina nam prikazuje da nas očekuje velika količina freebet padavina na igri Aviator. Svim putnicima se preporučuje da pripreme svoje kišobrane i pasoše, kao i da zauzmu mesto u Aviator chatu, jer omiljeni virtuelni avio-prevoznik voli da nagrađuje svoje redovvne putnike. 

Naime, sve igrače sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs očekuje Kiša freebeta u narednom periodu. Sve što treba igrači da urade je da se uloguju na svoj AdmiralBet.rs nalog, posete Aviator chat i pokupe freebet koji pada sa neba, jer će im biti potreban kako bi kvote dostigle nebeske visine! 

Kao što je već rečeno, u Kiši freebeta mogu pokisnuti svi igrači registrovani na AdmiralBet.rs, a registracija se može izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara. 

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio. Pored toga, najverniji igrači mogu da računaju i na Loyalty freebet, koji svakog dana može da im donese do 50% freebeta.

Pogledajte i ostale AdmiralBet promocije i pokisnite u Kiši freebeta, a mi Vam želimo ugodan let! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading