S LIMPOM U POBEDE Zvezda pravi moćnu MMA fabriku šampiona! (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

 

MMA klub Crvena zvezda, s Limpom kao trenerom i prekaljenim borcem, u petak će u Beogradskoj areni (20 časova), na prestižnom međunarodnom „SBC Revenge“ turniru, predstaviti ambiciozni projekat koji bi fajtere crveno-belih u bliskoj budućnosti mogao da uvede u najčuveniju svetsku organizaciju - UFC!

S LIMPOM U POBEDE Zvezda pravi moćnu MMA fabriku šampiona! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Maksimović želi da ličnim primerom, kroz jednu od sedam borbi večeri, pokaže da je Crvenoj zvezdi već sada mesto na najvećoj MMA sceni. U akademiji "Secutor", uz trenera Jovana Milićevića, sprema se za snažnog rivala iz Brazila - Paula Gonkalesa Silvu. Tvrdi da je zreo za 19. trijumf u profesionalnoj karijeri.

- Daću sve od sebe da u debiju u dresu Crvene zvezde pobedom obeležim novi početak kluba koji je od osnivanja 2013. tavorio. Dolaskom predsednika Aleksandra Đorđevića Zvezda se digla iz nokdauna i, konačno, postala punopravni član Sportskog društva. Došao sam u klub kome su se priključili i moji dugogodišnji prijatelji, veliki zvezdaši koji su me i uveli u MMA - Dragan Gagi Tešanović i Aleksandar Rođa Radosavljević. Pravimo zdravu priču, verujem da ćemo brzo izrasti i u najozbiljniji klub u državi - kaže za Alo! Maksimović.


Naša Marina može do UFC-a

Iza poslednjih uspeha Marine Spasić, najbolje srpske MMA borkinje, pored njenih proverenih saradnika iz kik-boksa, već neko vreme stoji Limp, glavom i bradom. Njen trener još jednom naglašava:


- Marina je Zvezdina najveća nada u ženskoj konkurenciji, zajednički cilj nam je da doguramo i do UFC-a. Ali, do tada nas čeka pakleni posao.
 

 

S LIMPOM U POBEDE Zvezda pravi moćnu MMA fabriku šampiona! (VIDEO)

Foto: Vladimir Marković

 

Čuveni Limp iza sebe ima ogromno iskustvo. Za ovih 12 godina borio se i trenirao u MMA kavezima u Americi, Rusiji, Japanu, Nemačkoj, Švajcarskoj, na Tajlandu...


- Cilj mi je da sad to iskustvo primenim u Srbiji, kao trener Crvene zvezde. Paralelno s takmičarskim rezultatima fokusiraćemo se na rad s mladima, s decom do 18 godina. Želimo da mladi nađu utočište u klubu, da uz nas razvijaju sportski fer-plej, da zaborave na pravila ulice. U sklopu te misije, u saradnji s braćom iz Bokserskog kluba Crvena zvezda i predsednikom Vladanom Miketićem, planiramo otvaranje modernog borilačkog džima. Fokus će nam biti da amaterske borce izvodimo na profi ring. Želimo da stvorimo ambijent u kom će najbolji srpski borci moći da se spremaju u Crvenoj zvezdi, da više ne lutaju po inostranim kampovima i trening centrima. Zvezda kao najveći srpski brend zaslužuje svoju kuću - zaključuje Limp, i poziva navijače da dođu na „SBC Revenge“ u petak, na najjači MMA turnir u jugoistočnoj Evropi.

S LIMPOM U POBEDE Zvezda pravi moćnu MMA fabriku šampiona! (VIDEO)

Foto: SBC

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading