PORODICA ŠUMAHER LAŽE Oglasio se prijatelj: Pokušali su da me sklone i sakriju istinu o Mihaelu
EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

Šumaherov bivši agent Vili Veber optužio je njegovu porodicu da laže o njegovom trenutnom stanju nakon jezive nesreće.

Smatra da su od javnosti sakrili mnoge stvari nakon Šumaherove povrede mozga.

Veber je još osamdesetih godina počeo da sarađuje sa Šumaherom potpisavši ga za svoj tim u Formuli 3, nakon čega je počeo strmoglavi uspon nemačkog vozača, osvajača čak sedam šampionskih titula.

- To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga - spričao je Veber za "Gazetu delo Sport".

OD ŠUMAHERA NI TRAGA NI GLASA Šta je sa čovekom? Komšije: Stalno bio sa nama, a sada ga niko ne viđa

Nastavio je u istom ritmu.

- Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina - dodao je čuveni Nemac koji je takođe ostavio trag u moto-sportu.

Veber ističe da je savršeno razumeo delikatan trenutak i da je hteo da sačuva privatnost, ali...

- Od tada samo slušam njihove laži. Posle skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama posle nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam - ispričao je Veber.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading