Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta posetio srpske takmičare u Mediteranskom selu
MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA

On je našim sportistima poželeo sreću na njihovim nastupima na MI i naglasio im je da veruje u ostvarivanje dobrih sportskih rezultata.

Savić je obišao naše sportiste u pratnji otpravnika poslova Ambasade Republike Srbije u Alžiru Miloša Jastrebića, prvog potpredsednika OKS Žarka Zečevića i generalnog sekretara OKS Ðorđa Višackog.

- Sinoć smo prisustvovali sjajnom otvaranju Mediteranskih igara. Juče sam imao priliku da gledam naše vaterpoliste protiv Slovenije, a danas smo pružili podršku našim odbojkašima koji, na žalost, nisu uspeli da ostvare pobedu, ali verujem da će u nekom narednom susretu biti uspešniji. Očekujemo dosta medalja i u ekipnim i u pojedinačnim sportovima - rekao je Savić i dodao:

Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta posetio srpske takmičare u Mediteranskom selu

MINISTARSTVO OMLADINE I SPORTA

 

 

- Danas smo iskoristili priliku da obiđemo naše sportiste u Mediteranskom selu, da vidimo u kakvim uslovima borave dok su u Oranu, u kakvim uslovima rade i prolaze kroz svakodnevnicu. Zadovoljni smo onim što smo videli i još jednom bih naglasio da se nadamo velikom uspehu naših sportista koji ćemo zajedno proslaviti po njihovom povratku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading