VELIKA TUGA POTRESLA SRPSKI SPORT! Preminula Snežana Pantić!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Čuvena srpska karatistkinja i supruga nekadašnjeg golmana Partizana Đorđa Pantića, Snežana Pantić preminula je u 43.godini života nakon velike bitke sa teškom bolešću.

Snežana je bila jako uspešna u sportu kojim se bavila. Za Srbiju je osvojila više od 100 medalja, a najznačanije svakako da su zlato na Svetskom prvenstvu 2002. godine u Madridu, kao i najsjajnije odličje 2006. na Evropskom prvenstvu u Stavangeru.

 

 

Snežana je bila udata za Đorđa Pantića, bivšeg golmana crno-belih koji trenutno radi kao trener čuvara mreže u Saudijskoj Arabiji. Iz braka sa sportistom ima ćerku.

- U vreme kada se mnogi brakovi raspadaju i sve manje mladih ljudi veruje u ljubav, nas dvoje uživamo u idiličnoj vezi koju su ojačali svi problemi s kojima smo se susreli tokom skoro pet godina zajedničkog života. Sada, kada nam se život u potpunosti stabilizovao, a Đoletu ponovo krenulo na profesionalnom polju, ubiremo plodove sreće koju smo zaslužili. Ne varamo jedno drugo, ne svađamo se na javnom mestu, a povukli smo se i iz medijskog života jer nam je naš mali svet dovoljan. Najvažnije mi je što imam njih dvoje i ništa mi više od toga nije potrebno – ispričala je jednom prilikom Snežana.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading